bernilai canisterReliable web hostingSuper cheap hostingdrinkvita-c 2 chewableboosterblogVps windowsgmbrperisa

Posts Tagged ‘vita-lea’

PromoMac1

Apa Yang Menarik Sepanjang Mac 2015

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Children's Nutrition, Energizing Soy Protein

Bulan Mac ni menjadi bulan kegemaran bagi semua pengguna dan peminat produk Shaklee!

Yelah, bulan ni saja ada 3 produk yang sedang ditawarkan promosi. Dan lagi meriahnya, hot product Energizing Soy Protein (ESP) adalah salah satu antaranya!

PromoMac1

 Beli 6 canister ESP dan anda akan dapat :

>> 1 canister ESP bernilai RM150

>> Percuma Keahlian Shaklee seumur hidup bernilai RM75

>> Percuma kos penghantaran RM60

>> Percuma Tunai RM36 

PromoMAc2

Beli 2 canister ESP dan dapat diskaun 5%

142527065209169

Beli 3 Percuma 1 untuk Vita-lea For Children dan Zinc Complex

Sekiranya anda berminat untuk dapatkan produk-produk di atas, terus hubungi saya seperti nombor di bawah. Jangan tunggu hingga habis stok pula ya!

pengedar-shaklee-malaysia_new

vitalea_02

Vitalea For Children Kini Kembali Dengan Isi Kandungan Baru!

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Children's Nutrition, Shaklee News

Assalammu’alaikum kepada semua pembaca.

Hari ni saya nak kongsikan berita gembira..Vitalea kids kini kembali dengan wajah, perisa dan isi kandungan yang lebih banyak vitamin!

vitalea_01

Haa..tengok ni, semangat kan beli Vitalea for Children pada 2 Januari 2015=)

Yang seronok dan menariknya, kali ni ia berperisa anggur..ada masam manis gitu…size lebih besar…kerana isi kandungannya makin banyak..

vitalea_02

Size yang besar menggalakkan kanak-kanak untuk menggigit..takdelah main telan je kan..

Sedikit info tentang kandungan terbaru dalam Vitalea For Children ini:

vitalea_03Haaa…memanglah berbaloi beli Vitalea For Children ni kerana banyak isi kandungannya yang baru..saya sendiri dah rasa..macam vitamin yang selalu doktor bagi tu kan..tak pahit tapi rasa manis-manis gitu…Dan sempena bulan Januari 2015 ada promosi beli 3 percuma 1

vitaleakids promo

Beli 1 set senang….2  botol untuk anak-anak, 2 botol lagi boleh kongsi dengan kawan-kawan atau anak buah..Jimat sangat!

Salam sayang,

pengedar shaklee malaysia_new

Diabetes Care

Written by WonderMum on . Posted in Group C

Shaklee Group C (Targeted Health Care)

Diabetes Care

Penyakit kencing manis dihidapi oleh ramai orang, namun masih ramai yang tidak sedar mereka mempunyai risiko untuk menghidapinya. Menurut Persatuan Diabetes Malaysia, sebanyak 1.2 juta rakyat Malaysia menghidapi penyakit kencing manis. Penyakit kencing manis boleh mengakibatkan:

  • Penyakit jantung
  • Penyakit buah pinggang
  • Luka lambat sembuh
  • Ketidakupayaan fungsi saraf

Program Shaklee Diabetes Care program membekalkan nutrisi lengkap untuk meningkatkan kesihatan pesakit kencing manis.

Kebaikan:

  • Mengekalkan paras normal gula dalam darah*
  • Menggalakkan kesihatan jantung*
  • Melegakan rasa kebas dan semut-semut*
  • Membantu dalam penyembuhan luka*

Set ini mengandungi:

1. GLA Complex
2. Sustained Release Vita-C
3. Zinc Complex
4. Vita-Lea Iron Formula
5. Energizing Soy Protein

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Children IQ & Health

Written by WonderMum on . Posted in Group C

Shaklee Group C (Targeted Health Care)

Children IQ & Health

Nutrisi adalah asas kepada kesihatan yang baik. Nutrisi awal adalah amat penting untuk pertumbuhan yang optimum dan perkembangan intelek.

Program Shaklee

memastikan kanak-kanak memberi satu permulaan yang baik dengan sokongan nutrisi untuk membesar dan mengekalkan kesihatan jangka panjang semasa dewasa.

Kebaikan:

  • Meningkatkan daya ingatan dan keupayaan pembelajaran*
  • Meningkatkan tahap kepekaan*
  • Menggalakkan tumbesaran dan perkembangan yang sihat*
  • Menguatkan fungsi imun*

Set ini mengandungi:

1. Vita-Lea for Children
2. Chewable Vita-C
3. Omega Guard
4. Meal Shakes
5. Energizing Soy Protein
6. Nutriferon

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Energy Booster

Written by WonderMum on . Posted in Group B

Shaklee Group B (Advanced Health Care)

Energy Booster

Semua orang pernah mengalami kelesuan. Tetapi, bila kelesuan bertukar kepada rasa penat yang berpanjangan, ia boleh menjejaskan kehidupan harian dan juga produktiviti kerja. Berikut adalah masalah yang biasa dikaitkan dengan kelesuan:

  • Kemurungan
  • Kegelisahan
  • Insomnia & kekurangan tidur
  • Cepat rasa marah
  • Kurang sabar
  • Susah untuk merikan tumpuan
  • Rasa mengantuk bila memandu

 

Shaklee menawarkan nutrisi yang berkualiti untuk melawan kelesuan dan meningkatkan tenaga anda.

Kebaikan:

  • Bertenaga sepanjang hari*
  • Penggalak Tenaga Segera*
  • Meningkatkan kepekaan*
  • Meningkatkan daya tumpuan*
  • Memberikan tidur yang nyenyak*
  • Membantu mempertingkatkan kesihatan secara menyeluruh*

Set ini mengandungi:

1. Performance Drink
2. Vita-Lea Iron Formula
3. Omega Guard
4. Cinch Energy Tea Mix

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Family Wellness

Written by WonderMum on . Posted in B Complex, Energizing Soy Protein, Group A, Viatmin C Sustained Release, Vitalea

Shaklee Group A (Basic Building)

Family Wellness

Program Kesihatan Shaklee memberikan nutrien yang berkhasiat untuk anda sekeluarga supaya kekal sihat dan bertenaga.

Kebaikan:

  • Membantu mempertingkatkan kesihatan secara menyeluruh
  • Membantu anda berasa lebih bertenaga
  • Menguatkan sistem imun anda
  • Membekalkan khasiat untuk kulit, rambut, kuku, tulang dan otot yang sihat.

Product ini mengandungi:

1. Vita-Lea Iron Formula
2. Energizing Soy Protein – Vanilla
3. Sustained Release Vita-C 500 MG
4. B-Complex

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Vita-Lea® Iron Formula

Written by WonderMum on . Posted in Essential Nutrition

Multivitamin & Multimineral

Shaklee Essential Nutrition

Vita-Lea® Iron Formula


Multi yang Hebat

Makanan tambahan yang seimbang dan paling komprehensif di dalam sains Shaklee yang mampu dimiliki.  Vita-Lea diformulasikan khusus dengan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.

Mengandungi lebih nutrien, tenaga dan perlindungan
Pakar kesihatan mencadangkan semua orang dewasa mengambil makanan tambahan harian bagi menyokong kesihatan secara menyeluruh.  Walau bagaimanapun, pengambilan makanan tambahan biasa menyebabkan tubuh mendapat nutrisi yang tidak seimbang. Vita-Lea adalah formulasi premium yang disokong oleh tujuh kajian klinikal serta turut menggabungkan ramuan-ramuan terbaik dan kualiti yang luar biasa.

Penggunaan harian, Vita Lea boleh:

  • Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh*
  • Menyokong jangka hayat hati, usus dan mata*
  • Meningkatkan kekuatan tulang dan sistem imunisasi*
  • Memberikan perlindungan menentang kerosakan radikal bebas*

Perbezaan Shaklee

Kemajuan Saintifik

  • Disokong oleh tujuh kajian klinikal

Mengandungi Sistem Penyerapan Bioaktif

  • Teknologi salutan mikro membantu dalam pembebasan segera di dalam perut untuk meningkatkan penyerapan asid folik dan vitamin B penting yang membantu menghasilkan dan memelihara sel-sel baru.

Kualiti yang luar biasa

  • Lebih daripada 340 ujian kualiti dilakukan setiap kali Vita-Lea dihasilkan

Vitamin D – Menyokong penyerapan kalsium untuk tulang dan gigi yang sihat*
Beta Karotena – Meningkatkan kesihatan mata, kulit dan sistem imunisasi*
Vitamin E – Menyokong kesihatan sekular dan meningkatkan kesihatan hati, usus dan fungsi imunisasi*
Kalsium – Menyokong kekuatan tulang, pengaliran urat saraf dan otot-otot*
Boron – Membantu dalam metabolisma Vitamin D dan mineral yang terbabit dalam perkembangan tulang*
Magnasium – Menyokong kekuatan tulang, fungsi otot dan membantu dalam mengekalkan tekanan darah normal dan denyutan jantung*
Biotin – Membantu badan menghasilkan tenaga dari protein dan lemak*
Lain-lain – Tidak mengandungi perisa tiruan, pemanis, warna dan bahan pengawet*

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Vita-Lea® for Children Chewable

Written by WonderMum on . Posted in Children's Nutrition

Shaklee Children's Nutrition

Vita-Lea® for Children Chewable

  • Membekalkan 19 vitamin dan mineral perlu
  • Sumber kalsium pembina tulang
  • Baik untuk kesihatan
  • Bekalan harian untuk vitamin B

Tahukah Anda?

  • Dari kelahiran hingga umur 3 tahun, perkembangan otak amat peka terhadap pemakanan bayi dan 75% daripada kapasiti otaknya berlaku dalam tempoh yang genting ini.
  • Selepas umur dua tahun, pengambilan makanan berlemak seharusnya diambil dalam kuantiti sederhana rendah untuk mengelakkan penyakit jantung, kegemukan dan masalah kesihatan yang lain.
  • Pada umur lima tahun, 90% daripada perkembangan otak kanak-kanak telah lengkap.
  • Antara umur 11 dan 16 tahun,  satu peningkatan yang besar dalam tumbesaran biasanya berlaku dengan peningkatan berat badan dan pertumbuhan otot yang ketara
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

keen~

|

simple.. boleh cuba ni.. ^_^

mama

|

ngeri juga gmbr keputihan tu.tp benar..

Dieyna

|

ESP yang mengagumkan…

%d bloggers like this: