Reliable web hostingcoq10 28mg campuranekstrakkepadaTop ten vpswebsite updatebergredVps airlinessemulajadiWeb space hosting

ketulenan Omega guard

Bagus Sangat ke Omega Guard Shaklee?

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Children's Nutrition, Heart Health, Shaklee Products

Assalammu’alaikum kepada semua pembaca.

Maaf saya dah lama tak update website ni kan..agak sibuk dengan urusan keluarga kebelakangan ni..maaf ya!

Tapi, hari ni, saya nak share tentang OMEGA GUARD SHAKLEE…yelah, sana sini cakpa pasal Omega kan…bagus sangat ke Omega Guard Shaklee ni? Ok jom saya terangkan keistimewaan Omega Guard ni dari segi Shaklee Difference.

 

1) Shaklee Omega Guard di ekstrak dari ikan laut air sejuk (sardin, mackerel, herring, anchovies) di perairan negara Jepun.

sardin

>> Kajian menunjukkan ikan dari air laut sejuk mengandungi asid lemak tidak tepu yang sangat tinggi, iaitu EPA dan HDA.

>> EPA dan HDA boleh merendahkan lemak dalam darah, menurunkan platlet darah dan melambatkan pembentukkan thrombus, merawat penyakit lelah dan alahan kulit dengan berkesan

Minyak-ikan-Omega-3-terbaik

 

2) Shaklee Omega Guard BUKAN dari hati minyak ikan. Ia adalah 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan hati minyak ikan.

omega

 

 

3) Shaklee Omega Guard merupakan minyak ikan paling tulen di dunia yang mengandungi rangkaian 7 JENIS ASID LEMAK OMEGA 3 semulajadi termasuk EPA, DHA, ALA dan banyak lagi.

omega-guard-minyak-ikan-terbaik

>>1 sajian Omega Guard dapat membekalkan 905mg asid-lemak Omega-3 EPA dan HDA

4) Shaklee Omega Guard dihasilkan melalui satu proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk  mengekstrak asid lemak omega-3 yang paling tulen dan paling semulajadi dan dalam masa yang sama menyingkirkan bahan merbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin dan PCB – bahan kimia industri yang sangat toksik.

omega2

Ok…maknanya, Shaklee Omega Guard ni benar-benar tulen dan terjamin kebersihannya =)

Awas, ramai yang tertipu dengan membeli minyak hati ikan, sebenarnya apa yang anda perlukan ialah minyak ikan…hati kan tempat yang penuh toksik dan kotor=)

Setakat ini dulu, terima kasih kerana sudi baca!

pengedar shaklee malaysia_new

fish-oil

Omega Oh Omega…..Siapa Perlukan?

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Children's Nutrition, Essential Nutrition, Heart Health, Shaklee Products, Testimoni Omega

Assalammu’alaikum semua….lama rasanya saya tak update website kesanyangan ku ini…

Hari ini saya cuma nak ceritakan produk promosi sepanjang DISEMBER 2013 apalagi kalau bukan Omega Guard Shaklee..

Siapa yang perlukan Omega ni? Ni haa senarainya….

fish-oil

  • Ibu hamil (perkembangan otak bayi dlm kandungan, kurangkan risiko lahir pramatang, dan mengurangkan alahan bayi slepas bayi dilahirkan)
  • Ibu menyusu (perkembangan otak bayi)
  • Kanak2 (Usia 0-6tahun adalah peringkat umur yg sangat kritikal dimana pertumbuhan otak yg yg pintar perlukan makanan yg kaya dgn asid lemak Omega 3, DHA dan EPA. dan bagus utk sistem imunisasi kanak2,asma,eczema)
  • Individu yang ingin mengawal berat badan (omega 3 meningkatkan hormone Leptine yg mengawal selera makan dan membakar lemak lebih cepat)
  • Individu yg ingin meningkatkan kepekaan , daya ingatan,kecekapan kerja 
  • Lelaki yg mementingkan kesihatan – memelihara dari penyakit jantung, strok, obesiti, kencing manis dan byk lagi
  • Wanita yg mementingkan kecantikan (flawless skin) dan kesihatan(tulang dan sendi)

Haa tu dia…sekiranya anda tergolong daripada mana-mana kategori diatas, memang wajiblah ambil Omega ni ye….bukan sebab saya saja2 suka suruh beli tapi sebab badan kita tak mampu nak hasilkan asid lemak omega -3 utk proses metabolisma.. Kena dapatkan omega-3 dari sumber makanan atau suplemen…

Kesihatan adalah kekayaan…Kalau handbag, kasut mahal mampu beli…takkan Supplemen untuk kesihatan pun berkira…ye tak?

Sementara promosi yang masih berlangsung hingga 31/12/13 ni, jimat habis kalau beli Omega Buy 6 Free 1…Boleh beli untuk diri sendiri, suami/isteri/anak-anak/ibu dan ayah…haa….kan jimat tu….nak lagi beli terus percuma keahlian!

Hubungi saya sebelum tawaran tamat!

promo dec Omega

 

pengedar shaklee malaysia_new

Image02257548

CoQHealth™ Plus

Written by WonderMum on . Posted in Healthy Body, Heart Health

Shaklee Essential Nutrition

CoQHealth™ Plus

Metabolik Semulajadi


CoQHealth™ Plus mengandungi kesemua proprietari semulajadi daripada campuran 28mg CoQ10 dengan Vitamin E dan ekstrak Teh Hijau yang didatangkan di dalam kapsul bioketersediaan minyak kacang soya bagi memastikan potensi
penguraian maksimum dan penyerapan yang lebih baik.

CoQ10 telah ditunjukkan dapat:

  • Menyokong penghasilan tenaga bagi jantung.
  • Menggalak dan melindungi arteri sihat terhadap pengoksidaan LDL.
  • Meningkatkan peredaran darah.
  • Membantu menambah dan mengekalkan paras CoQ10 di
    dalam darah.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

OmegaGuard™

Written by WonderMum on . Posted in Heart Health

Shaklee Heart Health

OmegaGuard™

Melindungi Jantung Anda*

OmegaGuard membekalkan asid lemak omega-3 yang berpotensi ultratulen dengan spektrum penuh bergred farmaseutikal.

Membantu Mengurangkan Risiko Penyakit Jantung
Satu penyelidikan yang menyokong fakta tersebut tetapi bukan muktamad menunjukkan bahawa pengambilan asid-asid lemak omega-3 seperti EPA dan DHA boleh mengurangkan risiko penyakit jantung koronari.

Penyelidikan juga menunjukkan bahawa paras asid lemak omega-3 yang tinggi dapat memperbaiki kesihatan kardiovaskular di samping membantu memelihara tekanan darah dan paras trigliserida yang normal. Tambahan lagi, omega-3 dapat memelihara kesihatan otak, penglihatan dan fungsi-fungsi sendi.

Ultratulen dan Bergred Farmaseutikal
OmegaGuard dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietari tiga molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan.*

Minyak Ikan Terbaik Di Dunia
Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.*

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Garlic

Written by WonderMum on . Posted in Heart Health

Shaklee Heart Health

Garlic

Membantu mengekalkan tekanan* darah normal
Kajian menunjukkan yang bawang putih berupaya meningkat kesihatan kardiovaskular dan membantu mengekalkan tekanan darah normal serta tahap kolestrol apabila diambil sebagai sebahagian daripada diet harian yang sihat. Kajian makmal menunjukkan yang Allicin, sebatian yang terdapat di dalam bawang putih, mempunyai pelbagai manfaat termasuk dalam memberi sokongan untuk mengekalkan tahap kesihatan mikro organisma lain dalam:

  • Membantu mengekalkan tekanan darah normal dan tahap kolestrol.*
  • Menggalakkan kesihatan kardiovaskular.*
  • Memelihara tahap kesihatan mikro organisma penting.*
  • Formulasi Shaklee yang unik.*
  • Menggabungkan faedah kesihatan bawang putih dengan faedah antioksidan spearmint dan rosemary.*

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

keen~

|

simple.. boleh cuba ni.. ^_^

mama

|

ngeri juga gmbr keputihan tu.tp benar..

Dieyna

|

ESP yang mengagumkan…

%d bloggers like this: