Dedicated server floridaSetup vpsShared hosting reviewbagiTest dedicated serverkenaunit dalam diukurroslanwrittencontinue

Healthy_Young

Set Healthy Young Kini Berwajah Baru!

Written by Dila Roslan on . Posted in Anti-Aging, Article, Shaklee Products

Alhamdulillah, bulan ini kami memperkenalkan set Healthy Young yang berwajah baru pula…Amat sesuai untuk dihadiakan kepada mak atau ayah,  suami, isteri dan kawan…sesuatu yang istimewa pastinya untuk mereka yang teristimewa=)

Healthy_Young

 

Inilah rupa Set Healthy Young yang berwajah baru…

Set ini mengandungi 2 botol Vivix. Apa yang bestnye Healthy Young Premium Set ni kalau nak dibandingkan dengan pembelian tanpa set?

Healthy Young_Description (2)

Antara Manfaat Vivix:

>> Menggalakkan rangsangan penuaan SIHAT

>> Bantu menghalang KANSER  Mengurangkan risiko penyakit JANTUNG

>> Mengurangkan komplikasi pesakit DIABETES

>> Mengurangkan insiden bagi penyakit ALZHEIMER

>> Bantu dalam pengurangan BERAT BADAN

>> Meningkatkan sistem IMUN

>> Meningkatkan kesihatan MATA

>> Menyokong kesihatan SENDI

>> Menyokong kesihatan KESELURUHAN

credit

Di musim raya ni lagilah banyak faedahnya kalau anda beli dan amalkan Vivix ni ye..

manfaat vivix

Amacam? Berminat nak cuba Set Healthy Young ni? Dapatkan sementara tawaran masih ada 😀

pengedar-shaklee-malaysia_new

 

ayah lyna

Testimoni: Rambut putih beruban kembali hitam Setelah Amalkan Vivix

Written by Dila Roslan on . Posted in Anti-Aging, Article, Healthy Body, Kesihatan, Testimoni, Testimoni Vivix

Bulan ni promo Vivix…..saya yakin ramai dah hadiahkan Vivix-Sirap Istimewa Shaklee untuk ibu dan ayah tersayang….saya pun sama….moga-moga allah murahkan rezeki untuk hadiahkan mama Vivix setiap bulan..Petang ni saya nak kongsikan cerita ayah Puan Mommylyna yang dipetik daripada blog beliau...
ayah lyna
Saya membelikan ayah tercinta sebotol Vivix memandangkan beliau sering mengadu penat memandu jarak jauh (KB-KL) setiap bulan kerana menghadiri mesyuarat. Ya, perjalanan dari KB-KL-KB memang penat, mungkin kerana tiada lebuhraya.
Saya memberitahu ayah secara berseloroh “Ayah makan Vivix ni nanti ayah jadi muda balik, rambut pun hitam balik”, berdasarkan cerita yang saya dengar tentang rambut beruban menjadi hitam selpas mengambil Vivix .Pada mulanya saya pun tak berapa yakin bahawa Vivix boleh menghitamkan semula rambut ayah saya yang dah memutih sejak beliau muda lagi.
2 bulan kemudian ayah saya berkunjung ke rumah kami, dan saya perasan perubahan pada dirinya. Saya menegur Ayah “Rambut ayah dah nampak hitam-hitam lah!” Ayah sayatersengih dah berkata “Ayah bukan nak kata apa la.. tapi baru ni doktor ayah terkejut..” Terkejut apa pulak la ya. Setahu saya ayah saya tidak menghidap sebarang penyakit. Ayah saya menyambung “Ayah beritahu dia ‘Kalau nak buat program, tahun ini sajalah, sebab tahun depan saya dah pencen’. Dia tanya ‘Haji pencen umur 55 ya?’. Ayah kata ‘Bukan, tahun depan saya 58Doktor terkejut katanya Ayah tak macam umur 57 tahun pun” ujarnya dengan gembira.
Wah, sangat gembira sekali saya mendengarnya. Sebagai anak, siapa yang tak bahagia bila ibu bapa kita bahagia, lebih2 lagi ia datang dari benda pemberian kita.Jadi, Ayah saya yang mulanya tak berapa yakin juga dengan Vivix,kini pengguna Vivix yang konsisten.
.
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

______________________________________________________ 

Alhamdulillah, sesungguhnya tiada yang lebih berharga daripada kesihatan ibu dan ayah…kepada anak-anak yang ada rezeki lebih, jangan lupa hadiahkan untuk insan tersayang anda…
Salam Hormat,
DILA ROSLAN
SMS/Tel/WhatsApp: 0133704341
406683_10151147118937077_958354137_n

Testimoni Shaklee Collagen Powder…Terbukti berkesan!

Written by Dila Roslan on . Posted in Anti-Aging, Kesihatan

Ramai yang tanya bila makan Shaklee Collagen Powder ni, confirm ke nampak kesannya? Ni Dila nak share testimoni mereka yang dah guna Shaklee Collagen Powder..

 

Mereka semua dah merasa keberkesanan Shaklee Collagen Powder….anda bila lagi? Jangan lupa untuk rebut peluang harga runtuh Shaklee Collagen Powder tinggal 5 hari saja lagi, ok….tak pernah murah macam ni…tahun depan belum tentu lagi….nak buat stok pun boleh, sebab expiry date 2014….lama lagi….

KESANKEHILANGAN kolagen

7 Sebab Mengapa Anda Perlu Mengambil Kolagen

Written by Dila Roslan on . Posted in Anti-Aging, Shaklee Products

Nampaknya Shaklee Collagen Powder mengganas lagi…Sana-sini orang pm saya dan tanya pasal Shaklee Collagen Powder…Ada yang tanya, kenapa perlu amik Collagen ni kak? Ok…ni saya kongsikan…

Sebelum tu, kena tahu dulu, Apa itu Kolagen?

Kolagen merupakan protein yang paling banyak terdapat dala badan manusia..Malah, ia menyumbang kepada kira-kira 75% berat dalam tahap kulit yang sihat. Tahap collagen yang sihat meyerlahkan rupa yang sihat dan menampilkan susuk tubuh yang muda

Sebab dan Kesan Kehilangan Kolagen

Semakin usia meningkat, kolagen dalam badan berkurangan. Muncul tanda-tanda penuaan seperti:

  • Kulit berkedut, kering dan melayut
  • kuku rapuh dan tidak kukuh
  • Rambut halus dan gugur

 

Kesan-kesan dan Faedah-faedah Mengambil Kolagen

    • Anti Penuaan ~ Mengurangkan liang pori-pori, kedutan dan garis-garis halus yang kelihatan.
    • Menghidratkan ~ MELEMBABKAN kulit bagi mengurangi rasa kering dan berkupas pada muka.
    • Mengembalikan Keanjalan Kulit ~ Meningkatkan KETEGANGAN KULIT, KEANJALAN dan KELEMBUTAN.
    • Melicinkan ~ Meningkatkan KELEMBUTAN dan KELICINAN kulit.
    • Menyubur ~ Menggalakkan kuku yang kuat, RAMBUT yang TEBAL dan BERSINAR.
    • Mencerah ~ Mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit.
  • Menegang ~ Membantu MENEGANG dan MENGANJALKAN PAYUDARA.

 

 

*** Faedah Tambahan : Menyokong kesihatan sesendi dan menguatkan tulang. Bantu mengekalkan otot di dalam mata supaya lembut. Kolagen pilihan saya? Tentunya Shaklee collagen Powder…

Shaklee RSS Collagen terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. Selepas menggunakan selama 8 minggu, keputusan menunjukkan kulit lebih baik secara menyeluruh

    • Meningkatkan Kelembapan Kulit ~ 90%
    • Mengurangkan Kekasaran dan Kekeringan ~ 75%
    • Meningkat dalam Penampilan Keseluruhan ~ 71%
    • Meningkatkan Kelembutan dan Kelicinan ~ 69%
    • Meningkatkan Pemakaian Kekal Mekap ~ 60%
    • Meningkatkan Keanjalan, Ketegangan dan Elastisiti ~ 55%
    • Meningkatkan Ketebalan Rambut ~ 54%
    • Meningkatkan Keserian, Tona dan Warna Kulit ~ 50%
  • Mengurangkan Garis-garis Halus dan Kedut-Kedutan ~ 18%

 

 

 

481620_10151281572793571_1109740288_n

Dec ’12 Promo: Shaklee Collagen Powder

Written by Dila Roslan on . Posted in Anti-Aging

Nampaknya  ramai yang excited bila tau je Promo Shaklee bulan ni…Apalagi kalau bukan Shaklee Collagen Powder…..memang ramaiyang teringin nak cuba dan inilah masa yang dinanti-nantikan…

Jadi pada bulan Disember ni…harga Shaklee Collagen Powder jatuh menjunam…disebabkan Best Offer daripada Shaklee: Buy 6 Free 1...

Extra bonus bila anda beli set ni:

1. PERCUMA Keahlian Shaklee + Kit Pengedar Shaklee bernilai RM65

2. PERCUMA Caj penghantaran  RM10

3. BONUS RM110

4.  Peluang Perniagaan

 

 

Jadi, apalagi? Jom cuba Shaklee Collagen Powder ni sebelum terlambat…nanti klau out of stock, jangan menyesal ye…

Dila Roslan 0133704341

Shaklee Independent Distributor 853872

Collagen Powder

Written by WonderMum on . Posted in Anti-Aging

Untuk rasa lebih sihat, kulit lebih muda menawan

Shaklee Anti-Aging

Shaklee Collagen Powder

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.


* Berat molekul diukur dalam unit Dalton

Vivix™

Written by WonderMum on . Posted in Anti-Aging

Revolusi Terbaru dari Shaklee

Vivix™

Vivix™


Vivix™ Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Bakal dipatenkan tidak lama lagi.  Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

keen~

|

simple.. boleh cuba ni.. ^_^

mama

|

ngeri juga gmbr keputihan tu.tp benar..

Dieyna

|

ESP yang mengagumkan…

%d bloggers like this: