dila writtendalam terbabitwondermum networkkemahuankeranaVoip vpssyarat-syarat melepasiVps cpanel whmluqman (2014)saya

CARS, CASH, TRIPS & DREAMS

3 Perkara BEST Yang Anda Akan Dapat Bila Menjadi Ahli Shaklee

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Bisnes Shaklee, Shaklee Business Opportunity, Shaklee Products, Side Income, Suri Rumah 5 Angka

Alhamdulillah, kini kesederan untuk menjana pendapatan sampingan memandangkan kos sara hidup yang meningkat. Dan sebab tu ramai yang bertanyakan kepada saya tentang peluang bisnes Shaklee. Apa yang saya katakan, anda bukan hanya akan mendapat wang ringgit…malah lebih daripada itu!

CARS, CASH, TRIPS & DREAMS

 

Ini adalah antara beberapa benda yang telah saya dapat sejak fokus dengan bisnes Shaklee sejak Jun 2012. Ini bermakna, selama 2 tahun 10 bulan, saya telah kecapi semua ini.

 

1) Cash (Tunai) 

Bagi seorang Pemimpin Jualan Shaklee, anda layak mendapat pendapatan tahunan sekurang-kurangnya RM24,000 setahun. Pendapatan anda berbeza mengikut pangkat dalam Shaklee. Pangkat tertinggi Shaklee, seorang Master Coordinator mampu meraih pendapatan sehingga 6 angka sebulan. 

INCOME SHAKLEE

Alhamdulillah kini, sudah hampir setahun saya berada pada rank tertinggi Shaklee dan meraih pendapatan 5 angka sebulan. Di bawah susur galur saya, lebih 50 orang pemimpin jualan yang menikmati pendapatan 4 hingga 5 angka sebulan. Dan menariknya, penyata bonus Shaklee boleh digunakan untuk membuat pinjaman bank bagi membeli rumah, kereta dan hartanah lain.

 

2) Cars (Kereta)

 Shaklee juga memberi wang bonus khas yang dipanggil car bonus apabila anda layak melepasi syarat-syarat yang ditetapkan. Shaklee tidak memberi sebuah kereta supaya anda dapat memilih dan membeli kereta yang diidamkan daripada wang tersebut. Cash Bonus diberi setiap bulan selagi anda masih aktif bersama Shaklee. Ada juga yang menggunakan Car Bonus untuk membayar wang pinajaman perumahan mereka. Terpulang! Itu hak anda. Saya pula, Shaklee masih memberi car bonus setiap bulan dan jumlahnya boleh membayar 3 bulan wang ansuran kereta saya =)

INCOME SHAKLEE _2

 

3) Convention (Percutian)

2 jenis percutian yang ditawarkan oleh Shaklee ialah percutian dalam negeri dan luar negara. Setakat ini, saya sudah menyertai percutian ke Kota Kinabalu pada tahun 2013 dan percutian antarabangsa ke Los Angeles dan California di USA pada tahun 2014. Kesemua tiket kapal terbang, bilik hotel dan makanan di taja sepenuhnya oleh Shaklee. Jangan khuatir, makanan halal disediakan buat peserta Muslim. Keseluruhannya, layanan 6 bintang telah diberikan kepada kami! Saya juga berpeluang menyertai dan layak mendapat anugerah di Global Conference pada tahun lepas. InshaAllah tahun ini, saya akan ke Italy pula, setelah melepasi syarat kelayakan yang ditetapkan.

INCOME SHAKLEE_3

Kini, saya sedang sibuk membantu lebih ramai rakan bisnes di bawah susur galur Wondermum Network untuk turut mendapat pelbagai faedah yang Shaklee tawarkan ini. Ada yang sedang dalam proses menikmati pendapatan 4 angka, 5 angka, dan ada yang sedang berusaha untuk layak mendapat Car Bonus Shaklee….Mungkinkah anda calon seterusnya?

Jom sertai kami sekarang!

pengedar-shaklee-malaysia_new

WMN Family

Rakan Bisnes Wondermum Network

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Bisnes Shaklee, Side Income, Suri Rumah 5 Angka, WonderMum Network, Work-At-Home-Mom (WAHM)

Alhamdulillah, dalam Wondermum Network kami ada ramai rakan bisnes yang telah berjaya mencapai impian mereka….mencapai kebebasan wang, masa bersama keluarga dan anak-anak dan ramai yang telah berjaya mendapat pendapatan 4 angka. Kami masih lagi mengalu-alukan kedatangan anda semua untuk menyertai kami dalam Wondermum Network…

Ingin sertai kami? Boleh hubung saya atau leaders kami seperti dalam video ini =)

 

pengedar-shaklee-malaysia_new

10864533_830670160305699_903808280_o

Bila Makcik-Makcik Berbisnes Shaklee

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Bisnes Shaklee, Side Income, Suri Rumah 5 Angka, WonderMum Network, Work-At-Home-Mom (WAHM)

Assalammu’alaikum dan selamat petang kepada semua pembaca.

Didoakan para pembaca semua dalam keadaan sihat dan ceria hendaknya=)

Alhamdulillah, pada 21 Disember yang lepas saya telah dijemput oleh cucu bisnes saya, Puan Umee Suziana sebagai  speaker jemputan dalam program Misi Mengejar Mimpi anjuran Empayar Sinar Jutawan Shaklee.

10818267_10204011452099551_1946885234568480933_o

Poster rasmi program yang bertempat di Kuantan, Pahang.

Yang menariknya, ramai juga di antara peserta yang merupakan golongan ‘berusia’ yang menyertai kelas ini dan satia dari awal sehingga habis program. Namun, walaupun mereka layak dipanggil ‘Makcik’, tetapi jangan terkejut kerana ada diantara mereka yang sudah dan sedang menikmati PENDAPATAN 4 ANGKA dengan Shaklee.

Itu dia..hebat makcik-makcik ni kan? Kita yang muda mudi ni sepatutnya rasa tercabar dengan komitmen dan kesungguhan yang ditunjukkan oleh mereka.

10876656_830391013666947_450147713_o

Ketika kelas sedang berlangsung. Masing-masing khusyuk mendengar amanat yang diberikan speaker.

10876618_830350413671007_1644747220_o

Ada demo produk juga.

Dalam slot saya yang bertajuk “Mudahnya Menjadi Magnet Rezeki” saya ada kongsikan banyak tips-tips untuk dimanfaatkan oleh para peserta sebagai Pengedar Shaklee. Saya juga berkongsi pengalaman saya dari awal-awal menyertai Shaklee sehinggalah bergelar Master.

10849494_830661823639866_1112151372_o

Master Dila Roslan in action

10856356_830806623625386_1827678620_o

Seronok dapat hadiah daripada penganjur.

10878639_830404583665590_793702596_o

Sebelum tamat program, ada sesi bersenam yang mereka telah lakukan pada awal program. Seronok sangat sampai nak ulang lagi, katanya=)

Sebelum pulang, bergambar kenangan dengan semua dulu.

10883881_830661993639849_207986388_o

10864533_830670160305699_903808280_o

Tengok tu, meriah dan ceria kan makcik-makcik hebat ni!

Sekiaranya anda berada di KUANTAN dan ingin menyertai keluarga besar kami, bolehlah hubungi saya untuk keterangan lanjut. InshaAllah, saya jamin anda pasti akan berasa teruja dan gembira kerana memilih Shaklee sebagai sumber pendapatan anda=)

10876388_830504593655589_637417481_o

Opps, sempat juga bergambar dengan susur galur saya yang ada iras artis Emma Maembong=)

InshaAllah, kita jumpa lagi ye warga KUANTAN!

pengedar shaklee malaysia_new


6 tabung

Panduan Pengurusan Kewangan: Rahsia 6 Tabung

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Bisnes Shaklee, Jutawan, Shaklee Business Opportunity, Shaklee Products, Side Income, Suri Rumah 5 Angka, Work-At-Home-Mom (WAHM)

Assalammu’alaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca. Saya doakan anda semua dalam keadaan baik hendaknya =)

Hari ni saya nak kongsikan tips pengurusan kewangan. Saya baru belajar tentang ni pada bulan Oktober 2014 yang lalu di Intensif Magnet Kejayaan dan Kekayaan yang dikongsikan oleh Dr. Azizan Osman (DAO).

Untuk mendisiplinkan diri, pendapatan yang kita perolehi setiap bulan bolehlah dimasukkan ke dalam 6 TABUNG, iaitu:

 

6 tabung

Necessity (NEC) – 55% daripada pendapatan

Tabung ini bertujuan untuk membayar semua perbelanjaan bulanan seperti duit sewa rumah, bayaran bulanan kereta,bil elektrik, perbelanjaan dapur, yuran sekolah anak dan sebagainya. Penting ya kita asingkan semua perbelanjaan tetap pada bulan itu, supaya baru nampak dan dapat mengawal perbelanjaan bulanan  kita tu. Contoh: RM3000 x 55% = RM1650 sebulan.

 

Long Term Saving for Spending (LTSS) –  10% daripada pendapatan
Duit dalam tabung ni adalah untuk kegunaan masa akan datang iaitu dalam tempoh 5-10 tahun lagi. Antaranya termasuklah seperti perbelanjaan untuk menunaikan haji atau umrah.  Contoh: RM3000 x 10% = RM300 sebulan.

 

Education (EDUC) – 10%  daripada pendapatan
Duit dalam tabung ni adalah untuk pendidikan diri sendiri, bukan untuk pendidikan anak-anak. Ibu bapa juga perlu menambah niali diri dengan meningkatkan taraf pendidikan mereka seperti menghadiri kursus dan bengkel. Alhamdulillah, melalui tabung ini, saya dapat hadir ke kelas-kelas oleh DAO. Pendek kata, kelas-kelas ilmu itu semuanya adalah sat bentuk ‘pelaburan’ demi kejayaan masa depan =) Untuk kaya dan berjaya, sentiasalah berusaha untuk menambah ilmu kerana semua jenis pekerjaan dan perniagaan memerlukan ilmu. Contoh: RM3000 x 10% = RM300 sebulan.

 

Play – 10%  daripada pendapatan
Duit dalam tabung ni adalah untuk hiburan atau untuk ‘reward’ diri dan keluarga yang telah mengizinkan masa mereka diambil oleh kita untuk bekerja. Contoh, pergi bercuti, membeli hadiah atau menonton wayang. Bagi mereka yang tidak gemar bercuti, boleeh gunakan wang ini untuk belanja keluarga seperti makan-makan atau membeli hadiah anak-anak. Saya setuju dengan kata-kata DAO bahawa apabila kita pergi bercuti, kita akan membawa pulang lebih banyak idea baru untuk kembangkan bisnes kita. Contoh: RM3000 x 10% = RM300 sebulan.

 

Financial Freedom Account  (FFA) – 10%  daripada pendapatan
Duit dalam tabung ini adalah untuk disimpan ke dalam bank sebagai passive income. Bagi setiap orang, adalah penting untuk mengetahui berapakah jumlah wang yang diperlukan untuk mencapai kebebasan kewangan (Financial Freedom). Apabila wang di dalam tabung ini sudah mencapai jumlah tertentu, ia boleh digunakan untuk membeli saham atau aset. Cara ini dapat membiakkan lagi wang asal yang kita simpan. Apabila kita membeli rumah dan disewa kepada orang, wang sewa jika mempunyai lebihan akan menjadi passive income kepada kita. Keadaan inilah yang dikatakan wang bekerja untuk kita. Contoh: RM3000 x 10% = RM300 sebulan. 

 

Give  – 5%  daripada pendapatan
Tabung ini bertujuan untuk kebajikan termasuk sedekah. Contohnya, sedekah kepada anak yatim atau badan kebajikan. Inilah bahagian yang paling penting. Dalam Islam, kita harus percaya bahawa dalam rezeki yang diperolehi itu ada hak orang lain. Dan bagi secara umumnya, tangan yang memberi adalah lebih baik dari menerima. Untuk mendapat lebih banyak, kita haruslah memberi lebih banyak terlebih dahulu. Disinilah terletaknya keberkatan terhadap rezeki kita.Kalau nak rezki lebih berkat, mula lah bersedekah hari ini iaitu sekurang-kurangnya 5% daripada pendapatan bulanan anda perlu dimasukkan ke dalam tabung ini. Contoh: RM3000 x 5% = RM150 sebulan. 

Sebelum menerima pendapatan yang besar, kita haruslah mampu mengurus kewangan yang kecil dahulu. Jadi, walaupun pendapatan anda baru 3 atau 4 angka, belajarlan mengurus dari sekarang. Biasakan diri dengan sistem pengurusan yang betul sebelum wang besar masuk nanti!

Selamat beramal dan moga bermanfaat =)

pengedar shaklee malaysia_new

NEW_ST

Wondermum Network Di Abadikan Dalam Shaklee Today Edisi Terbaru

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Shaklee Business Opportunity, Side Income, Suri Rumah 5 Angka, WonderMum Network

Alhamdulillah, Shaklee Today Edisi Terbaru dah keluar..kali ni sungguh tebal sebab ada banyak event dan gambar di dalam nya.

Dan pada keluaran kali ini, ada gambar saya untuk Muka SHAKLEE STARS: SENIOR KEY COORDINATOR

Shaklee Today ni diterbitkan 3 bulan sekali…sebab itulah keluarannya agak kebelakang.

 

NEW_ST_2

NEW_ST

Dalam muka surat tersebut, ada menyebut tentang WONDERMUM NETWORK!! Tahniah kepada semua ahli keluarga Wondermum Network..anda tahu siapa anda=)

Sesungguhnya, tanpa anak cucu dan setiap ahli keluarga WonderMum Network, saya takkan berada di tempat sekarang. Kerana mereka hebat, saya dilonjak ke atas..

Dan mengenangkan itulah, saya makin bersemangat untuk membimbing seluruh ahli keluarga saya ke puncak kejayaan!

Semoga Allah SWT memberi ilham dan kekuatan untuk memegang amanah yang besar ini…

Amin, InshaAllah..

 

Salam sayang,

Master Dila Roslan

pengedar shaklee malaysia_new

 

shaklee

Learn To Success #2: Benarkah WonderMum Network Sesuai Untuk Para Ibu?

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Bisnes Shaklee, Side Income, Suri Rumah 5 Angka, WonderMum Network, Work-At-Home-Mom (WAHM)

Assalammu’alaikum. 

Di Wondermum Network, kami sentiasa memberi bimbingan kepada ahli-ahli yang ingin menjana pendapatan dengan Shaklee.

Baru-baru ni, saya telah mengadakan kelas asas untuk ahli-ahli baru yang menyertai kami. Kebanyakkan dariapda mereka ialah ibu yang mempunyai anak-anak kecil.

Istimewanya kumpulan kami ni, nak pergi kelas bisnes boleh bawa anak. Sambil susukan anak dan sambil tidurkan anak pun boleh menuntut ilmu!

Jadi, jangan gentar dan kuatir sekiranya anda adalah ibu yang mempunyai anak-anak kecil..kerana saya juga seperti anda!

Kami bukanlah seperti bisnes MLM lain yang meninggalkan anak-anak untuk ke kelas bisnes….Para ibu dan surirumah juga mempunyai hak untuk berniaga selagi diberi keizinan oleh suami masing-masing..

Buktinya, lihatlah gambar ni!=)

 

shaklee

 

Berminat untuk sertai kami? Hubungi saya untuk mengetahui bagaimana anda boleh menjana pendapatan dari rumah, tanpa meninggalkan keluarga tersayang =)

Jangan risau, saya juga seorang ibu seperti anda!

pengedar shaklee malaysia_new

 

20140918_183332

Panduan Ibu Berkerjaya: Aktiviti ‘Simple’ Bersama Anak-Anak

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Bisnes Shaklee, Suri Rumah 5 Angka, Work-At-Home-Mom (WAHM)

Assalammu’alaikum…

Sibuk dengan kerja pejabat? Terikat dengan jadual kerja rumah yang padat? Itu semua tidak menghalang ibu-ibu untuk meluangkan bersama anak-anak tersayang..sebab banyak sangat sebenarnya aktiviti yang boleh dilakukan di rumah bersama anak-anak!

Hari ini saya nak kongsikan aktiviti ‘simple’ bersama anak-anak yang boleh dilakukan oleh para ibu yang bekerjaya atau ibu-ibu yang mempunyai waktu terhad untuk diluangkan bersama anak-anak…Aktiviti ini dipanggi Do It Yourself (DIY) Craft Art =)

20140918_182254

Inilah set DIY Craft yang saya beli dari kedai DIY…konsepnya kolaj pelekat menggunakan foam.

Set Kolaj ni merupakan set yang lengkap mempunyai papan foam utama berbentuk haiwan seperti rama-rama dan beruang. Anak-anak hanya perlu melekatkan pelekat (sticker) foam yang telah siap digunting.

20140918_182525(0)

Mudah saja kan..kanak-kanak berumur 1 tahun 10 bulan seperti Luqman pun boleh buat sendiri.

20140918_182739

Syafie punya berbentuk rama-rama. Hanya rujuk gambar  contoh yang disediakan.

20140918_183332

Kanak-kanak yang berumur kurang dari setahun mungkin tidak sesuai menggunakan set ini kerana ada bahagian pelekat yang dipotong kecil.

20140918_183933

 Syafie dan Luqman gembira dan bangga dengan hasil seni masing-masing.

Dah siap! Rasa-rasanya tak sampai 15 minit pun buat  aktiviti ‘simple’ bersama anak-anak ni. Antara pelajaran yang berlangsung semasa aktiviti ini ialah,

  • Anak-anak dapat mengenal dan bermain dengan warna dan bentuk
  • Anak-anak dapat mengenal bahagian-bahagian badan (haiwan)
  • Dapat memupuk sifat sabar dalam diri anak-anak untuk menghabiskan aktiviti ini hingga akhir
  • Dapat mengasah skil motor anak-anak 

Haa…mudahkan  aktiviti ‘simple’ bersama anak-anak ni? Dan paling menarik, set ini boleh didapati di kedai dengan harga yang kurang daripada RM3! Aktiviti mudah ini sangat sesuai digantikan dan lebih baik daripada membiarkan anak-anak dengan menonton televisyen atau bermain dengan tab.

Selamat mencuba!

pengedar shaklee malaysia_new

Kenapa saya buat Shaklee_Part 1

Kenapa Saya Buat Bisnes Shaklee – Part 1

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Baby, Bisnes Shaklee, Shaklee Business Opportunity, Side Income, Suri Rumah 5 Angka, WonderMum Network, Work-At-Home-Mom (WAHM)

Lama sungguh gambar-gambar ni tersimpan rapi dalam album hidupku..

 

Kisahnya, anak-anak saya sungguh istimewa.

 

Kerana mereka, saya meninggalkan kerjaya sebagai Jurutera dan memilih bisnes MLM dengan pendapatan hanya RM1500 ketika itu.

 

Kerana mereka, saya sanggup duduk di rumah 24 jam sehari, 7 hari seminggu walaupun berkelulusan Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Kejuruteraan.

 

Dan kerana mereka yang mana ada orang memanggil mereka ‘anak malang’, saya sebaliknya menumpang tuah dan rezeki mereka untuk menikmati pendapatan 5 angka sebulan.

 

Tahun 2010, Syafie dilahirkan dengan jangkitan paru-paru yang kronik. 14 hari saya berkampung di hospital, dengan tempoh keseluruhan 21 hari Syafie berada di ICU, inkubator dan wad bayi. Oh ya, dalam masa yang sama, suami saya Akmaruddin Jofri terlibat dalam kemalangan jalan raya dan berkampung di tingkat 5 hospital yang sama =). Itulah pertama kali kami beraya Aidiladha di hospital bertuah tu =)

 IMAG0028_editSyafie semasa di NICU (2010)

IMAG0082+editSyafie di dalam incubator (2010)

 IMAG0062_editSyafie di wad kanak-kanak dan bayi, ketika masih bergantung pada bantuan Oksigen (2010)

IMAG0079_editSuami terbabit dalam kemalangan jalan raya, ketika saya masih berada di Hospital (2010)

Tahun 2012, Luqman yang masih berada dalam kandungan, disahkan doktor mempunyai injap jantung yang sempit dan tidak normal seperti bayi lain. Sekali lagi, saya habiskan masa 10 hari pantang di hospital. Selama tempoh 6 bulan, Luqman bergantung pada ubat khas untuk kuatkan jantungnya dan ketika umurnya 2 bulan, beliau menjalani prosedur membesarkan injap jantung. Lagi berkampung di ICU dan wad kanak-kanak=)

 DSC_0434_editLuqman menjalani rutin memeriksa jantung (2012)

DSC_0446_editLuqman di ICU setelah menjalani prosedur membesarkan injap jantung (2012)

 DSC_0456_editLuqman di wad kanak-kanak setelah keluar dari ICU (2012)

Sejak Mei 2012, saya bertekad untuk menjaga anak-anak saya sendiri. Saya mahu menjaga mereka dengan tangan saya sendiri, dan saya mahu sentiasa bersama mereka setiap hari.  Alhamdulillah, Allah mengilhamkan saya bisnes Shaklee untuk menjana pendapatan dari rumah.Saya tak  perlu keluar rumah dengan kerap, dan kebanyakan masa saya dihabiskan bersama-sama Syafie dan Luqman,

 

Lumrah orang berniaga, ada pasang dan surutnya. Ketika saya sedih dan kecewa, saya akan memandang anak-anak saya dan saya akan kembali kuat dan bersemangat! Anak-anak istimewa saya adalah sumber inspirasi saya…mereka adalah sumber kekuatan saya!

 

Kini, Syafie sihat seperti kanak-kanak lain. Luqman sudah stabil, tetapi masih memerlukan ‘follow up’ dari pakar untuk setiap 6 bulan.

 

Sesungguhnya, anak-anak saya adalah antara push factor saya terus kekal dalam bisnes Shaklee. Dan keputusan untuk menumpukan 100% fokus pada bisnes Shaklee adalah antara keputusan terbaik yang pernah saya lakukan!

 

DSC_0128_editSyafie dan Luqman (2014)

 

Salam sayang,

Dila Roslan

pengedar shaklee malaysia_new

MC Adilawati (224)

01.07.2012 – 01.07.2014 : Dua Tahun Yang Penuh Keajaiban

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Bisnes Shaklee, Shaklee Business Opportunity, Shaklee Products, Side Income, Suri Rumah 5 Angka, WonderMum Network

1 Julai 2012 

Saya secara rasminya meletakkan jawatan sebagai Jurutera dan memilih untuk bersama keluarga. Ketika itu abah baru sahaja beberapa hari meninggal dunia pada pertengahan Jun 2012. Saya membuat keputusan untuk tidak bekerja supaya mudah untuk saya pulang ke rumah Mama yang keseorangan. Saya juga berharap agar lebih perhatian dapat diberikan kepada anak saya, Syafie yang sering terabai ketika itu. Masakan tidak, setiap hari ummi dan abinya pulang lewat dan seringkali dia yang terakhir di ambil dari Nursery.

Saya yang ketika itu baru sahaja dinaikkan pangkat sebagai Engineer Grade A, telah memilih bisnes Shaklee sebagai sumber pendapatan saya. Gaji ketika itu mencecah RM3,300 telah saya lupakan demi bonus Shaklee lebih kurang RM1,500.

 

1 Julai 2014

2 Tahun yang penuh keajaiban, penuh suka duka dan tawa ria telah berlaku..

Apa yang saya dapat pada hari ini?

…..Pendapatan jauh berganda daripada gaji dahulu..dan bonus Shaklee selalunya meningkat setiap bulan=)

….Setiap hari dapat datang ke rumah Mama dan menemani beliau

….Kehidupan ramai orang dibawah susur galur saya turut berubah dan menjadi lebih baik dari sebelumnya. Ada yang sudah mampu membeli kereta sendiri, membayar balik wang pinjaman dan membuat simpanan untuk keluarga.

….Anak-anak saya, Syafie dan Luqman dijaga sepenuhnya oleh saya sendiri. Kehidupan mereka lebih baik dan terurus, malah mereka gembira apabila mereka bangun setiap pagi melihat ummi mereka ada disebelah mereka..

Keputusan yang saya ambil dahulu telah mengubah bukan saja kehidupan saya seorang, malah kehidupan ramai orang disekeliling saya..Dan mimpi ngeri dahulu telah bertukar menjadi kenangan indah kini..

>> Apa akan jadi kalau dulu saya tidak mengambil peluang yang hadir cuma sekali?
>> Apa akan jadi kalau dulu saya tidak sabar dengan bonus Shaklee yang hanya satu pertiga dari gaji saya?

Hanya Allah yang Maha Mengetahui, tapi ini adalah antara keputusan yang terbaik penah saya lakukan!

Kini saya tidak akan menoleh kebelakang lagi…masih ramai orang yang memerlukan bantuan…masih banyak kehidupan yang perlu disentuh….Saya yakin, semua dalam susur galur saya, WM Network bakal mengecapi kejayaan…bakal merasai apa yang saya rasa ketika ini..malah lebih lagi!!!

Saya amat mengalu-alukan penyertaan anda untuk bersama kami..dengan syarat anda bersedia untuk belajar dan rajin usaha serta mempunyai keinginan dan kemahuan untuk mengubah nasib diri anda!

“Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum sehingga mereka mengubah nasib mereka sendiri” (Ar-Ra’d: 11)

MC Adilawati (224)

pengedar shaklee malaysia_new

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

keen~

|

simple.. boleh cuba ni.. ^_^

mama

|

ngeri juga gmbr keputihan tu.tp benar..

Dieyna

|

ESP yang mengagumkan…

%d bloggers like this: