mereka perumahansemuaperjumpaansusana gambar pulaknovemberjugapresidenpastikanoctober

Smartphone2

Kelas Eksklusif Aplikasi Smartphone dan Instagram Marketing

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Bisnes Shaklee, Jutawan

Beruntungnya saya, bila join Kelab Blogger Jutawan Shaklee ni, dapat banyak faedah….antaranya dapat join kelas-kelas eksklusif yang diadakan secara intensif untuk ahli-ahlinya dalam membantu menjalankan bisnes online.

Jumaat lepas, saya dapat join kelas belajar aplikasi smartphone untuk edit gambar dan buat poster kasi cantik macam professional. Sebelum mengajar kami, cikgu-cikgu ni menuntut ilmu daripada SNAP (Saiful Nang Academy of Profesional) dan kemudian menurunkan ilmu tersebut kepada kami pula. Nak tengok betapa meriahnya kelas kami ni? Jom layan gambar..

 

SMartphoneTengok tu, semua fokus nak amik gambar ESP…femes ESP hari tu..hihi..

Instagram4

Smartphone3Tengok tu posing beratur kemain lagi kan!

Smartphone4

Smartphone5

Dah habis kelas aplikasi smartphone, kita belajar pula tentang Instagram Marketing…diajar oleh Cikgu Mija…memang pakar bab ni…saya melopong je bila banyak sangat ilmu baru yang diajar. Memang waktu yang ada dimanfaatkan sepenuhnya dengan ilmu Instagram marketing ni…

Instagram5

Instagram3Eksklusifkan kelas ni…coaching 1-1 turut diberikan!

Instagram2

Instagram4

Bila dah mahir, dah pandai buat sendiri dah!

Kelas-kelas ni memang best sebab murah dan dapat lmu yang banyak….jadi ramai yang hadir…sebab kalau nak pergi kelas luar, mau kena bayar beribu…inilah keistimewaan yang diberikan untuk ahli Kelab Blogger Jutawan!

Nak join tak? Jom!

pengedar-shaklee-malaysia_new

kelasblog

Kelas Tafsir Al-Quran Untuk Kaum Bapa – 23 Ogos 2015

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Jutawan, Shaklee Business Opportunity

Alhamdulillah, ahad lepas, kami sekeluarga telah memenuhi hari minggu dengan aktiviti yang sangat menarik untuk kami seisi keluarga. Kaum bapa ada perjumpaan khas dengan Ustaz Syauqi dari Rumah Prihatin. Ini kali pertama mereka mengadakan perjumpaan. Sebelum ni kami kaum ibu ada kelas Tafsir dengan Ustaz Syauqi setiap hari Jumaat.

photo_2015-08-25_00-39-07

 

photo_2015-08-25_00-39-12

 

Kaum ibu dan isteri pula ada sesi eksklusif dengan PM Cery…santai je tapi banyak ilmu dapat ni!

photo_2015-08-25_00-39-02

 

photo_2015-08-25_00-38-28

 

Haa…anak-anak pun ada aktiviti untuk mereka…sambil ayah ada kelas dan mak berbincang, mereka pun buat aktiviti melukis, mewarna dan lain-lain..

photo_2015-08-25_00-39-23

photo_2015-08-25_00-39-51

 

Saya bertuah kerana berada dalam kumpulan Jutawan Shaklee…bukan senang nak dapat peluang untuk kelas agama yang eksklusif macam ni kan?

pengedar-shaklee-malaysia_new

 

Bisnes

Peluang Untuk Bimbingan Eksklusif Bisnes Shaklee

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Bisnes Shaklee, Side Income, WonderMum Network

Alhamdulillah, hari ni dan semalam saya berpeluang untuk mengadakan sesi eksklusif coaching untuk rakan bisnes kami di bawah Wondermum Network=) Mereka ialah dua orang ‘anak ‘ Shaklee saya yang serius untuk menjana pendapatan utama dengan Sahklee.

11825544_945752455464135_1065732374027540074_n

Sesi Exclusive Coaching pada 04/08/2015 dengan Nana.

Nana, ialah seorang ibu beranak 2 yang masih bekerja sebagai Jurutera dan menjalankan bisnes Shaklee secara ‘part-time’. Beliau kini amat komited untuk naik ke pangkat pertama dalam Shaklee. Saya sendiri teruja melihat semangat dan kesungguhan beliau untuk berjaya dalam Shaklee. Yelah, sanggup datang dari Bangi ke Ampang semata-mata untuk menghadiri sesi eksklusif ni. Saya yakin Nana boleh naik SUPERVISOR bulan ni!

11816378_946640675375313_5418033809521106054_o

Sesi Exclusive Coaching pada 05/08/2015 pula dengan kak Rabiah.

Kak Rabiatul Adawiyah, ialah ibu beranak 3 yang merupakan surirumah sepenuh masa dan menjalankan bisnes Shaklee dari rumah. Walaupun mempunyai anak-anak yang masih kecil, beliau kini merupakan Supervisor Shaklee yang mempunyai empayar yang sedang berkembang besar. Dah beberapa kali Kak Rabiah mengajak saya datang ke rumahnya untuk belajar tentang selok-belok bisnes Shaklee. Hari ni dapat juga saya dijamu dengan Kari Ayam cicah roti yang sangat best! InshaAllah kak Rabiah bakal bergelar Senior Supervisor tidak lama lagi=)

Kedua-dua anak Shaklee saya ni membuktikan bahawa golongan ibu yang beranak kecil juga boleh berjaya, asalkan ada kemahuan dan usaha, pasti ada jalan untuk berjaya. Oh ya, sesi bimbingan eksklusif ini hanya terbuka kepada mereka dibawah bimbingan saya dalam Wondermum Network. InshaAllah, kami akan cuba membantu anda sedaya upaya untuk berjaya mencapai target dan impian anda dengan Shaklee.

Nak join kami? Jom!

pengedar-shaklee-malaysia_new

 

Alhamdulillah...inilah jumlah award yang diterima pada NC kali ini..

Warna-Warni National Conference 2014/2015

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Daftar ahli Shaklee, Shaklee National Conference, Shaklee News, Side Income

Alhamdulillah…pada 6 dan 7 Jun yang lepas telah berakhir Shaklee National Conference yang sungguh gilang-gemilang. Acara ini ialah acara eksklusif yang diadakan Shaklee untuk meraikan para pemenang award yang telah memenuhi syarat dan kelayakan sepanjang cycle 2014/2015..selain itu turut diadakan “Sharing session” dari Master-Master Shaklee yang telah berjaya. Booth produk pun ada dan sangat best!!

Shaklee NC ni terbuka kepada semua, samada ahli ataupun tidak boleh join…orang awam yang mahu mengenal Shaklee pun dijemput hadir..kesimpulannya NC kali ni memang awesome dan happening!! Oleh itu rasa nak abadikan sikit gambar kat post kali ni….hihi…

Ni tengah beratur untuk Master Parade

Ni tengah beratur untuk Master Parade

 

Ini pulak gambar susana di luar dewan..meriah kan?

Ini pulak gambar susana di luar dewan..meriah kan?

 

Suasana dalam dewan di Mines International Convention Centre

Suasana dalam dewan di Mines International Convention Centre

 

MC dah buka majlis

MC dah buka majlis

 

Masa ni sesi untuk Presiden Shaklee Malaysia, Mr. Victor Lim berucap

Masa ni sesi untuk Presiden Shaklee Malaysia, Mr. Victor Lim berucap

 

Tengah beratur untuk ambil award pertama, Leadership Consistency

Tengah beratur untuk ambil award pertama, Leadership Consistency

 

Yeay! Dah terima award pertama!!

Yeay! Dah terima award pertama!!

 

Meriahnya acara terima award ni!!

Meriahnya acara terima award ni!!

 

Alhamdulillah...inilah jumlah award yang diterima pada NC kali ini..

Alhamdulillah…inilah jumlah award yang diterima pada NC kali ini..

 

Bergambar kenangan di luar dewan..Shaklee decorate dinding khas ada gambar Shaklee HQ di USA

Bergambar kenangan di luar dewan..Shaklee decorate dinding khas ada gambar Shaklee HQ di USA

 

DSCF8548

Jalan menuju ke Kids Day care....comel sangat tempat khas untuk kanak-kanak...dan paling best, boleh tinggalkan anak kat istu. KAlau ada masalah nanti pihak Shaklee akan call ibu bapa

Jalan menuju ke Kids Day care….comel sangat tempat khas untuk kanak-kanak…dan paling best, boleh tinggalkan anak kat istu. KAlau ada masalah nanti pihak Shaklee akan call ibu bapa

 

Seeblum memasuki kawasan booth/Sales Expo Shaklee

Seeblum memasuki kawasan booth/Sales Expo Shaklee

Antara booth yang menarik ialah Booth Nutriwhite

Antara booth yang menarik ialah Booth Nutriwhite

Masa ni tengah tak ada orang, patutnya akan ada pemeriksaan kesihatan percuma disini oleh Nutritionist Shaklee

Masa ni tengah tak ada orang, patutnya akan ada pemeriksaan kesihatan percuma disini oleh Nutritionist Shaklee

 

Banyak lagi gambar-gambar yang nak dikongsikan, dan selebihnya ada di sini..dan paling best NC kali ini, ramai anak cucu Wondermum Network pun terima award mereka!

WMN_NC2014_2015

Insha Allah, pada NC akan datang, makin ramai anak cucu Wondermum Network akan turut mendapat award…mereka ini telah menjana pendapatan dengan Ahaaklee untuk temoh yang lama, dan kini masing-masing ada dan lebih ramai orang diluar sana yang masih belum merasai kehebatan dan faedah Shaklee….insha Allah, pasti satu hari nanti..

Nak sertai kami dan jana pendapatan dengan Shaklee? Kami amat mengalu-alukan kedatangan anda=)

pengedar-shaklee-malaysia_new

thnking man

10 Sebab Mengapa Ramai Orang Pilih Shaklee Sebagai Bisnes Mereka

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Bisnes Shaklee, Daftar ahli Shaklee

Sana-sini orang cerita pasal Shaklee kan? …malam ni saya nak ceritakan tentang sebab kenapa Shaklee menjadi pilihan ramai orang untuk memulakan bisnes mereka.

1. Shaklee membayar sehingga 26 billion kerana anda berkongsi kebaikan produk shaklee.
PRODUK-SHAKLEE
2. Sejak 6 tahun lepas, pasaran Shaklee Malaysia mencatatkan peningkatan sehingga 1000%.
Cool-Growth-Chart-1024x633
3. Shaklee merupakan Syarikat Nutrisi Semulajadi PERTAMA di U.S.
no 1
4. Perbezaan utama Shaklee dengan jenama lain ialah Shaklee dijamin sentiasa SELAMAT, BERKESAN & MESRA ALAM.
shaklee difference
5. Kajian menunjukkan mereka yang mengambil suplemen Shaklee mengalami taraf kesihatan yang lebih baik daripada mereka yang hanya mengambil satu multivitamin atau tidak mengambil suplemen langsung.
landmark study shaklee
6. Shaklee kini berada di 9 buah negara di seluruh dunia dan mencapai lebih separuh daripada populasi dunia.
world map
7. Diiktiraf sebagai BEST MLM BRAND dalam produk nutrisi oleh BrandLaureate pada tahun 2014/2015.
Brand Laureate
8. Memberi sumbangan supplemen kepada anak-anak kurang berkemampuan. 
shaklee_8
9. Trip percutian ke seluruh negara termasuk Jepun, Australia, Sepanyol, Portugal, Itali, Switzerland, Perancis, UK danUS.
travel
10. Syarikat PERTAMA di dunia yang mendapat Sijil Pengiktirafan ‘Climate Neutral & offset its CO2 Emissions’.
World_In_Hands_02
Berminat untuk sertai kami? Jangan segan silu untuk hubungi saya dan bertanyakan lebih lanjut tentang Shaklee =)
pengedar-shaklee-malaysia_new
YES

7 Sebab Mengapa Anda Perlu Menjana Pendapatan Dari Program YES Shaklee

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Bisnes Shaklee, Youth Entrepreneur System (YES)

Pada 23 Mei yang lepas, saya diberi kesempatan untuk menyertai rakan-rakan bisnes yang lain untuk memberi penerangan tentang program YES (Youth Entrepreneur System) yang diadakan oleh Shaklee kini.
Apa yang bestnya program YES  ni?
  • TAK PERLU MODAL yang besar beribu ringgit…. serendah Rm600-Rm800. Anda akan dapat keahlian PERCUMA beserta PRODUK!!
  • TAK PERLU KEDAI atau premis. Malah, anda boleh buat dimana saja yang anda suka termasuk rumah anda=)
  • TAK PERLU RESIGN atau berhenti kerja, Memadai luangkan masa 2-3 jam sehari untuk bisnes ini (tapi kalau cita2 tinggi nak berhenti. pun boleh, takde sekatan..hihi)
  • BONUS SETIAP BULAN jika cukup syarat
  • PERCUMA sebotol VITALEA bagi anda yang baru nak sign up bulan ni sehingga October 2015
  • PELUANG DAPAT RM10,000 beserta trofi ( Semua ni kena belajar dengan mentor dlm shaklee ye)
  • TAMBAHAN BONUS bila setiap kali mendaftar ahli baru dan naik rank (ikut syarat).
 Anda boleh pilih mana2 set YES pack yang Shaklee dah sediakan untuk anda memulakan program ini, terdiri daripada Set Prenatal, Postnatal, Fitness, dan Young Living atau pilih saja disini
Dan yang lagi best, anda bukan berseorangan, lepas sign up, latihan susulan ada juga disediakan oleh pihak Shaklee Malaysia.juga seminar-seminar yang boleh anda ikuti di Shaklee University. 
Memang best!! Di kala ramai yang diberhentikan kerja dan dipotong gaji, tapi syarikat Shaklee bagi extra ‘gaji’ pulak kat pengedar2 Shaklee.. kan best tuu=)
yes shaklee
Nak tahu lebih lanjut tentang program YES dan bagaimana ia mampu mengubah nasib hidup anda? Jom hubungi saya dan saya akan terangkan kepada anda=)
pengedar-shaklee-malaysia_new
PERCUMA VITALEA

Dah Dapat Vita-Lea Percuma?

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Shaklee Business Opportunity, Shaklee News, Side Income, Work-At-Home-Mom (WAHM)

Bersempena dengan ulangtahun Vita-lea yang ke 100, Shaklee kini mengadakan promosi istimewa untuk memberi sebotol Vita-Lea kepada mereka yang layak. Macam mana nak layak tu? Senang je. Hanya daftar keahlian Shaklee sekarang hingga Oktober 2015 untuk mendapat sebotol Vita-Lea percuma. Namun, lagi cepat anda daftar, lagi cepatlah anda akan menikmati Vita-Lea percuma ni kan?

Anda dah dapat Vita-lea PERCUMA? Kalau belum, hubungi saya sekarang!

PERCUMA VITALEA

pengedar-shaklee-malaysia_new

10986700_897181800321201_9065618838869150906_n

Tips WAHM #1: Macam Mana Nak Tidurkan Anak Awal?

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Tips Keibubapaan, Work-At-Home-Mom (WAHM)

Hari ni anak-anak tidur awal . Pukul 8 malam dah tidur. InshaAllah hingga esok pagi nampak gayanya.

Peluang ni saya gunakan untuk buat kerja sendiri yang banyak tergendala.

Nak basuh pinggan mangkuk, kemas rumah, lipat baju dan sebagainya.

Macam mana nak pastikan anak-anak tidur awal?

Jom saya nak kongsikan tips =)

 

1. Pastikan anak tidak tidur selepas Asar.

Waktu siang, kalau anak-anak nak tidur, biar tidur selepas zohor dan sebelum Asar. Kalau tidur lepas Asar, maknanya anak-anak ni dah re-charged… ada tenaga baru. Memang susah nak tidur malam nanti.

 

2. Beri mereka peluang untuk main secukupnya pada waktu petang.

Mujur hari ni Sayfie ada sukan sekolah pada sebelah pagi. Dah main banyak dan letih agaknya. Tapi balik rumah, masih bertenaga. Jadi saya beri peluang dia main lagi dengan adiknya Luqman. Selalunya saya teman mereka main dalam 30 minit pertama. Lepas tu, biarkan mereka main sama-sama.

 

3.  Pastikan  perut mereka kenyang sebelum tidur

Macam orang dewasa, kalau tidur dalam keadaan perut lapar, memang tak lena, kan? Sama macam budak-budak ni. Kasi kenyang betul sebelum tidur. Tapi jangan lepas makan, terus tidur. Tak elok kan? Kadang-kadang ada budak ni, boleh muntah kalau kenyang sangat. Petang tadi Syafie dan Luqman dah habiskan Nais Ayam sebungkus, tu yang tidur lena tu.

 

4. Tutup lampu dan pastikan kawasan persekitaran tempat tidur gelap.

Yang ni nak pastikan anak-anak tidur lebih lama. Kalau cahaya terang, senang terjaga dan lepas tu taknak tidur. Saya lebih suka tutup semua lampu dalam bilik supaya anak-anak tidur tanpa terganggu.

 

Itu saja tips setakat ini mengikut pengalaman sendiri.

Semoga bermanfaat!

pengedar-shaklee-malaysia_new

11060893_890551347650913_6991855891064952040_n

Shaklee Success Seminar 2015

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Bisnes Shaklee, Shaklee Business Opportunity, Shaklee Products, Side Income, WonderMum Network, Work-At-Home-Mom (WAHM)

Alhamdulillah, pada ahad lepas saya dijemput oleh Shaklee untuk join satu event yang sangat best…eksklusif hanya untuk leaders berpangkat Efektif Coordinator ke atas. Shaklee Success Seminar ni diadakan di Hotel Marriot Putrajaya. Event ni start petang, dan bersambung dengan dinner pada belah malamnya.

11150228_890550604317654_6001985467203906517_n

 Ambil gambar dulu sebelum peserta lain datang

Mula-mula saya ingat event ni event biasa untuk leaders…mungkin ada amanat yang nak disampaikan oleh Mr.Victor Lim, Presiden Shaklee Malaysia. Setting dewan pun penuh dengan poster Shaklee Success Seminar. Rasa semangat sikit duk depan…hihi..tambah pula yang datang ramai Master veteren…jadi rasa diri sangat bertuah sebab terpilih dan dijemput Shaklee ke event di Hotel kegemaran ni =)

18623_890550737650974_3161868629724073373_nSungguh bersemangat Mr. Victor Lim beraksi tu =)

154568_890550664317648_7316314598658734840_n (1)Model-model Shaklee sedang berposing (Bersama Master Farihah dan Master Nadiah)

11053346_890550690984312_1115783969045895529_n

Sebahagian peserta yang hadir…ramai juga Master yang Veteren.

Rupa-rupanya event ni sangat best dan sangat memberi inspirasi!! Seolah-olah diberi semangat baru untuk membantu lebih ramai orang melalui bisnes Shaklee ni..Dan  tak sabar nak sampaikan kepada anak cucu Wondermum Network.

10552645_890550840984297_1528107363470596040_n

Sempat juga minum petang eksklusif di Cafe Hotel bersama anak dan cucu, Master Tuan Nurul Ain dan Key Coordinator Umee Suziana.

Tibalah saat yang dinanti iaitu dinner pada belah malamnya..menu pada malam tu ialah Masakan Cina. Sajian dihidangkan mengikut turutan dalam menu. Macam biasa, nasi yang terakhir. Jadi semua orang dah kenyang makan lauk sebelum nasi sampai.

11152708_890550880984293_8705197713382533197_nNi menu untuk malam tu. Masa ni dah rasa macam nak makan je menu ni sebab lapar sangat..hihi..

11156183_890550900984291_2761383695860526205_n

Posing dulu dengan Mr. Victor Lim

11100354_890551140984267_8501999221786356389_nAppetizer dah sampai. Masa ni semua berebut sebab kelaparan. Lupa yang akan ada lauk lagi lepas ni.

11138527_890551167650931_1627975664127164604_nAyam Roasted dan Ayam Nestum yang best!

11156191_890551197650928_2451461688537055637_nIni kegemaran semua orang. Buttered Prawn!

11129195_890551104317604_8722244641839341220_nSempat lagi posing 3 generasi ni. Insha Allah, masa akan datang nanti lebih ramai anak cucu Wondermum Network yang akan join SSS ni.

1511901_890551260984255_6154971943135565111_nIkan kerapu masam manis. Sedap! Mujur isinya dah siap potong dan goreng. Tinggal ambil je tak perlu korek isi.

Tengah makan udang, tiba-tiba nama kena panggil. Rupa-rupanya ada penyampaian sijil dan pin SSS. Wah. best!

11174627_893441114028603_743468917047773691_o

11149268_893441674028547_3221164025776888962_nIni dia pin comel tapi eksklusif SSS ni =)

11164751_893441517361896_5092224485405539721_n

11060893_890551347650913_6991855891064952040_nAlhamdulillah, terima kasih Shaklee atas penghargaan ini!

pengedar-shaklee-malaysia_new

CARS, CASH, TRIPS & DREAMS

3 Perkara BEST Yang Anda Akan Dapat Bila Menjadi Ahli Shaklee

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Bisnes Shaklee, Shaklee Business Opportunity, Shaklee Products, Side Income, Suri Rumah 5 Angka

Alhamdulillah, kini kesederan untuk menjana pendapatan sampingan memandangkan kos sara hidup yang meningkat. Dan sebab tu ramai yang bertanyakan kepada saya tentang peluang bisnes Shaklee. Apa yang saya katakan, anda bukan hanya akan mendapat wang ringgit…malah lebih daripada itu!

CARS, CASH, TRIPS & DREAMS

 

Ini adalah antara beberapa benda yang telah saya dapat sejak fokus dengan bisnes Shaklee sejak Jun 2012. Ini bermakna, selama 2 tahun 10 bulan, saya telah kecapi semua ini.

 

1) Cash (Tunai) 

Bagi seorang Pemimpin Jualan Shaklee, anda layak mendapat pendapatan tahunan sekurang-kurangnya RM24,000 setahun. Pendapatan anda berbeza mengikut pangkat dalam Shaklee. Pangkat tertinggi Shaklee, seorang Master Coordinator mampu meraih pendapatan sehingga 6 angka sebulan. 

INCOME SHAKLEE

Alhamdulillah kini, sudah hampir setahun saya berada pada rank tertinggi Shaklee dan meraih pendapatan 5 angka sebulan. Di bawah susur galur saya, lebih 50 orang pemimpin jualan yang menikmati pendapatan 4 hingga 5 angka sebulan. Dan menariknya, penyata bonus Shaklee boleh digunakan untuk membuat pinjaman bank bagi membeli rumah, kereta dan hartanah lain.

 

2) Cars (Kereta)

 Shaklee juga memberi wang bonus khas yang dipanggil car bonus apabila anda layak melepasi syarat-syarat yang ditetapkan. Shaklee tidak memberi sebuah kereta supaya anda dapat memilih dan membeli kereta yang diidamkan daripada wang tersebut. Cash Bonus diberi setiap bulan selagi anda masih aktif bersama Shaklee. Ada juga yang menggunakan Car Bonus untuk membayar wang pinajaman perumahan mereka. Terpulang! Itu hak anda. Saya pula, Shaklee masih memberi car bonus setiap bulan dan jumlahnya boleh membayar 3 bulan wang ansuran kereta saya =)

INCOME SHAKLEE _2

 

3) Convention (Percutian)

2 jenis percutian yang ditawarkan oleh Shaklee ialah percutian dalam negeri dan luar negara. Setakat ini, saya sudah menyertai percutian ke Kota Kinabalu pada tahun 2013 dan percutian antarabangsa ke Los Angeles dan California di USA pada tahun 2014. Kesemua tiket kapal terbang, bilik hotel dan makanan di taja sepenuhnya oleh Shaklee. Jangan khuatir, makanan halal disediakan buat peserta Muslim. Keseluruhannya, layanan 6 bintang telah diberikan kepada kami! Saya juga berpeluang menyertai dan layak mendapat anugerah di Global Conference pada tahun lepas. InshaAllah tahun ini, saya akan ke Italy pula, setelah melepasi syarat kelayakan yang ditetapkan.

INCOME SHAKLEE_3

Kini, saya sedang sibuk membantu lebih ramai rakan bisnes di bawah susur galur Wondermum Network untuk turut mendapat pelbagai faedah yang Shaklee tawarkan ini. Ada yang sedang dalam proses menikmati pendapatan 4 angka, 5 angka, dan ada yang sedang berusaha untuk layak mendapat Car Bonus Shaklee….Mungkinkah anda calon seterusnya?

Jom sertai kami sekarang!

pengedar-shaklee-malaysia_new

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

keen~

|

simple.. boleh cuba ni.. ^_^

mama

|

ngeri juga gmbr keputihan tu.tp benar..

Dieyna

|

ESP yang mengagumkan…

%d bloggers like this: