vitaleainfoShared hosting reviewSri lanka web hostingsalam sayangmasihmealshakes  shaklee

vivx

Berita Baik Untuk Peminat Vivix Shaklee

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Shaklee News

Assalamm’alaikum dan selamat pagi =)

Bulan ni adalah bulan kegemaran untuk semua peminat dan mengamal Supplemen Shaklee tau!

Sebab apa?

Sebab bulan Julai ni berlangsungnya Promosi Paling Best sebab ia melibatkan Tonik Ajaib yang menjadi trademark Shaklee iaitu Vivix…

Vivix_July15

 

Jadi, kepada mereka yang memang mengamalkan Vivix ni, masa nilah nak beli 1 set lengkap pada harga 6 botol tapi anda dapat 7 botol. Dan kepada yang dah lama duk survey Vivix ni, masa nilah nak cuba Vivix pada harga istimewa…mudah je…hanya share beli dnegan kawan-kawan atau ahli keluarga yang lain untuk cukupkan pembelian 1 set ni…lepas tu dapat cash..(ye, dapat duit !!) bolehlah dibahagikan sesama ahli berkongsi beli tu…hihi..Kalau anda beli 1 set ni, anda telah jimat hampir RM1,000 !!! Best ke best?

Dan pada bulan ni juga ada promosi 2 lagi produk Shaklee iaitu B Complex dan Vitalea For Children..

July2015

Beminat untuk dapatkan produk Shaklee?

Insha Allah saya sedia memberikan konsultasi terbaik untuk anda=)

Salam hormat..

pengedar-shaklee-malaysia_new

Alhamdulillah...inilah jumlah award yang diterima pada NC kali ini..

Warna-Warni National Conference 2014/2015

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Daftar ahli Shaklee, Shaklee National Conference, Shaklee News, Side Income

Alhamdulillah…pada 6 dan 7 Jun yang lepas telah berakhir Shaklee National Conference yang sungguh gilang-gemilang. Acara ini ialah acara eksklusif yang diadakan Shaklee untuk meraikan para pemenang award yang telah memenuhi syarat dan kelayakan sepanjang cycle 2014/2015..selain itu turut diadakan “Sharing session” dari Master-Master Shaklee yang telah berjaya. Booth produk pun ada dan sangat best!!

Shaklee NC ni terbuka kepada semua, samada ahli ataupun tidak boleh join…orang awam yang mahu mengenal Shaklee pun dijemput hadir..kesimpulannya NC kali ni memang awesome dan happening!! Oleh itu rasa nak abadikan sikit gambar kat post kali ni….hihi…

Ni tengah beratur untuk Master Parade

Ni tengah beratur untuk Master Parade

 

Ini pulak gambar susana di luar dewan..meriah kan?

Ini pulak gambar susana di luar dewan..meriah kan?

 

Suasana dalam dewan di Mines International Convention Centre

Suasana dalam dewan di Mines International Convention Centre

 

MC dah buka majlis

MC dah buka majlis

 

Masa ni sesi untuk Presiden Shaklee Malaysia, Mr. Victor Lim berucap

Masa ni sesi untuk Presiden Shaklee Malaysia, Mr. Victor Lim berucap

 

Tengah beratur untuk ambil award pertama, Leadership Consistency

Tengah beratur untuk ambil award pertama, Leadership Consistency

 

Yeay! Dah terima award pertama!!

Yeay! Dah terima award pertama!!

 

Meriahnya acara terima award ni!!

Meriahnya acara terima award ni!!

 

Alhamdulillah...inilah jumlah award yang diterima pada NC kali ini..

Alhamdulillah…inilah jumlah award yang diterima pada NC kali ini..

 

Bergambar kenangan di luar dewan..Shaklee decorate dinding khas ada gambar Shaklee HQ di USA

Bergambar kenangan di luar dewan..Shaklee decorate dinding khas ada gambar Shaklee HQ di USA

 

DSCF8548

Jalan menuju ke Kids Day care....comel sangat tempat khas untuk kanak-kanak...dan paling best, boleh tinggalkan anak kat istu. KAlau ada masalah nanti pihak Shaklee akan call ibu bapa

Jalan menuju ke Kids Day care….comel sangat tempat khas untuk kanak-kanak…dan paling best, boleh tinggalkan anak kat istu. KAlau ada masalah nanti pihak Shaklee akan call ibu bapa

 

Seeblum memasuki kawasan booth/Sales Expo Shaklee

Seeblum memasuki kawasan booth/Sales Expo Shaklee

Antara booth yang menarik ialah Booth Nutriwhite

Antara booth yang menarik ialah Booth Nutriwhite

Masa ni tengah tak ada orang, patutnya akan ada pemeriksaan kesihatan percuma disini oleh Nutritionist Shaklee

Masa ni tengah tak ada orang, patutnya akan ada pemeriksaan kesihatan percuma disini oleh Nutritionist Shaklee

 

Banyak lagi gambar-gambar yang nak dikongsikan, dan selebihnya ada di sini..dan paling best NC kali ini, ramai anak cucu Wondermum Network pun terima award mereka!

WMN_NC2014_2015

Insha Allah, pada NC akan datang, makin ramai anak cucu Wondermum Network akan turut mendapat award…mereka ini telah menjana pendapatan dengan Ahaaklee untuk temoh yang lama, dan kini masing-masing ada dan lebih ramai orang diluar sana yang masih belum merasai kehebatan dan faedah Shaklee….insha Allah, pasti satu hari nanti..

Nak sertai kami dan jana pendapatan dengan Shaklee? Kami amat mengalu-alukan kedatangan anda=)

pengedar-shaklee-malaysia_new

PERCUMA VITALEA

Dah Dapat Vita-Lea Percuma?

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Shaklee Business Opportunity, Shaklee News, Side Income, Work-At-Home-Mom (WAHM)

Bersempena dengan ulangtahun Vita-lea yang ke 100, Shaklee kini mengadakan promosi istimewa untuk memberi sebotol Vita-Lea kepada mereka yang layak. Macam mana nak layak tu? Senang je. Hanya daftar keahlian Shaklee sekarang hingga Oktober 2015 untuk mendapat sebotol Vita-Lea percuma. Namun, lagi cepat anda daftar, lagi cepatlah anda akan menikmati Vita-Lea percuma ni kan?

Anda dah dapat Vita-lea PERCUMA? Kalau belum, hubungi saya sekarang!

PERCUMA VITALEA

pengedar-shaklee-malaysia_new

alfafa-complex-s

Penjelasan Tentang Isu Alfalfa Shaklee

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Baby, Breastfeeding, Shaklee News

Assalammua’alaikum kepada semua pembaca =)

Baru-baru ni kecoh sekejap tentang individu yang tidak bertanggungjawab menyalahkan Alfalfa Shaklee yang dikatakan mempunyai kesan sampingan kepada kesihatan beliau sehingga menyebabkan rahimnya dibuang.

Dan inilah respon dari pihak Shaklee tentang isu ini. Antara lain, isi yang penting ialah:

1) Tidak ada sebarang kaitan antara Alfalfa Shaklee dengan apa jua jenis penyakit kerana produk ini telah berada di pasaran sejak 50 tahun lamanya.

2) Alfalfa Shaklee telah diambil dan diamalkan oleh berjuta orang pelanggan tanpa kesan sampingan.

3) Selama 60 tahun, produk Shaklee telah diiktiraf selamat melalui lebih 80,000 ujian yang dijalankan untuk menguji ketulenan dan keselamatan setiap produknya.

4) Bahan semulajadi dalam produk Shaklee telah diformulasi berdasarkan kajian yang dijalankandan terbukti selamat untuk diambil oleh berjuta orang di seluruh dunia. Mereka telah di dicipta sebagai makanan tambahan untuk memenuhi keperluan kehidupan harian yang sibuk, memenuhi keperluan nutrisi dan memberi sokongan kepada fungi badan.

Semoga dengan adanya penjelasan ini, maka akan semakin jelaslah kekeliruan yang hadir daripada penggunaan produk Shaklee ini …InshaAllah, Shaklee terbukti selamat, berkesan dan mesra alam!

isu alfalfa

 

pengedar-shaklee-malaysia_new

Vitalea_Children_New

3 Produk Shaklee Yang Pasti Popular Sepanjang Januari 2015

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Shaklee News, Shaklee Products

Assalammualaikum dan salam sejahtera…Diharapkan semua pembaca sihat dan ceria hendaknya.

Saya tak sabar nak kongsikan kepada semua pembaca, yang bulan ni Shaklee adakan 3 Promosi serentak! dan saya yakin 3 produk ni pasti akan menjadi popular sepanjang bulan ni..Jom kita tengok apa dia 3 produk tu:

 

Vitalea_Children_New
1) Vitalea For Children

Produk ni sebelum ni tidak ada di pasaran selama  lebih kurang setahun…Ia merupakan multivitamin yang sesuai untuk kanak-kanak kerana boelh dikunyah. Dan untuk kali ini, Vitalea For children ini mempunyai rasa masam manis seperti anggur.Saya teringat dulu masa kecil, kalau pergi  klinik mesti doktor akan bagi vitamin c yang boleh dihisap atau dikunyah, jarang klinik sekarang nak buat macam tu, ramai yang pilih untuk beri gula-gula bagi menenangkan anak-anak. Alahai!

Kali ini, Vitalea For Children diperbaharui isi kandungannya dimana 14 nutrisi kandungan dalam Vitalea For Children  dipertingkatkan. Ia juga tidak mengandungi bahan pemanis yang boleh merosakkan gigi.

Sepanjang bulan Januari 2015 ni, anda boleh menikmati promosi istimewa Beli 3 percuma 1 Vitalea For Children ni=)


vivx2) Vivix

Vivix ni memang All-Time Favourite! Terkenal sebagai ‘Tonik Ajaib Shaklee’ kerana mampu mencegah banyak penaykit. Vivix® mengandungi ramuan botani Shaklee yang tersendiri iaitu Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol ialah kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaaan sel.

 

Shaklee-027-Alfalfa

 

3. Alfalfa 

Produk ni terkenal di kalangan ibu menyusu, mereka yang mempunyai masalah resdung, keputihan, penghadaman serta mereka yang sedang berusaha untuk mengurangkan berat badan. Alfalfa terbukti dapat dijadikan milk booster yang telah membatu ramai ibu menyusu untuk menyusukan anak mereka. Oleh kerana alfalfa ni sumber asal daripada tumbuhan, maka ia amat sesuai diambil bagi mangatasi masalah sembelit atau penghadaman tidak teratur. Untuk wanita yang menghadapi masalah keputihan, wajib cuba ni!

 

Kenapa ketiga-tiga produk ni popular bulan ni? Pastinya kerana ada promosi berbaloi daripada Shaklee..

vitaleakids promo

 

Beli 3 botol VITALE FOR CHILDREN dan dapatkan 1 botol PERCUMA

 

 

 

promojan15_03

 

Beli 6 botol  PERCUMA 1 untuk VIVIX , ALFALFA (S) dan ALFALFA (L)

promojan15_02

Beli  2 botol  dan dapatkan 5% DISKAUN  untuk VIVIX , ALFALFA (S) dan ALFALFA (L)

Haa…tu dia..pembelian yang sangat berbaloi buat mereka yang mahu membeli dan berjimat pada masa yang sama. Hanya inilah waktu nya…Terutama promosi Vivix tu…bukan senang dan jarang berlaku…jadi, apa tunggu lagi? Jom order dengan saya! =)

pengedar-shaklee-malaysia_new

vitalea_02

Vitalea For Children Kini Kembali Dengan Isi Kandungan Baru!

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Children's Nutrition, Shaklee News

Assalammu’alaikum kepada semua pembaca.

Hari ni saya nak kongsikan berita gembira..Vitalea kids kini kembali dengan wajah, perisa dan isi kandungan yang lebih banyak vitamin!

vitalea_01

Haa..tengok ni, semangat kan beli Vitalea for Children pada 2 Januari 2015=)

Yang seronok dan menariknya, kali ni ia berperisa anggur..ada masam manis gitu…size lebih besar…kerana isi kandungannya makin banyak..

vitalea_02

Size yang besar menggalakkan kanak-kanak untuk menggigit..takdelah main telan je kan..

Sedikit info tentang kandungan terbaru dalam Vitalea For Children ini:

vitalea_03Haaa…memanglah berbaloi beli Vitalea For Children ni kerana banyak isi kandungannya yang baru..saya sendiri dah rasa..macam vitamin yang selalu doktor bagi tu kan..tak pahit tapi rasa manis-manis gitu…Dan sempena bulan Januari 2015 ada promosi beli 3 percuma 1

vitaleakids promo

Beli 1 set senang….2  botol untuk anak-anak, 2 botol lagi boleh kongsi dengan kawan-kawan atau anak buah..Jimat sangat!

Salam sayang,

pengedar shaklee malaysia_new

141742245485682

3 Sebab Mengapa Disember 2014 Adalah Bulan Kecantikan Shaklee

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Shaklee News, Shaklee Products

Assalammu’alaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca Wondermum.my.

Saya doakan anda semua sentiasa dalam perlindunagn Allah SWT selalu.

Bulan ni amat menarik sebab ada 3 promosi yang sedang berlangsung daripada Shaklee. Dan ketiga-tiganya berkait rapat dengan kecantikan kulit! Apa dia promosi triple combo tu? Ha, ini dia..

141742245485682

1) PROMOSI 1:

>> Beli 6 Percuma 1 Vitamin C Sustained Release

>> Beli 6 Percuma 1 Vitamin E Complex

141742277888275

2) PROMOSI 2:

>> Beli 2 dan dapat Diskaun 5%:  Vitamin C Sustained Release

>> Beli 2 dan dapat Diskaun 5%:  Vitamin E Complex

10839827_824856080887107_561645663_o

3) PROMOSI 3:

>> Beli 3 Percuma 1 Collagen Powder

Jadi, apa tunggu lagi? Jom order sekarang! Dapatkan produk Shaklee anda sebelum kehabisan stok tau!

pengedar shaklee malaysia_new

10635913_10204502319695008_7587259822085045854_n

APA YANG MENARIK OKTOBER 2014?

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Shaklee News, Shaklee Products

Assalammu’alaikum buat pembaca yang budiman =)

Mungkin ramai yang belum tahu apa promosi dari Shaklee untuk bulan ni…

Berita yang sangat best untuk semua…DOUBLE PROMOTION..

>> ESP Buy 6 Free 1

>> Mealshakes Buy 3 Free 1

10635913_10204502319695008_7587259822085045854_n

 

Shaklee ESP Buy 6 Free 1 (worth RM150)

Free membership (worth RM65)

Cash Rebate (worth RM36)

 

 

Promosi Mealshakes

 Shaklee Mealshakes Buy 3 Free 1 (worth RM113.75)

Berminat untuk dapatkan produk-produk di atas?

Hubungi saya, sementara stok masih ada=)

pengedar shaklee malaysia_new

20140830_113809

Kelas Asas Bina Blog Dan Pengenalan Kepada SEO

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Shaklee Business Opportunity, Shaklee News, Side Income, WonderMum Network

Alhamdulillah, pada 30 Ogos telah diadakan Kelas Asas Bina Blog dan Pengenalan Kepada Searching Engine Optimization (SEO)  khas untuk susur galur saya di bawah Wondermum Network..Kebanyakan daripada mereka masih baru dalam bidang blogging ini dan datang dengan semangat berkobar-kobar untuk menuntut ilmu=)

Kelas ini istimewa sebab ia diajar oleh cicit saya sendiri, iaitu Atiqah..memang macam-macam gelagat peserta yang hadir dalam Kelas Asas Bina Blog Dan Pengenalan Kepada SEO ini..

kebanyakannya bawa anak-anak kecil lagi..tapi semua tak patah semangat untuk menuntut ilmu..Yang menariknya, semasa Kelas Asas Bina Blog Dan Pengenalan Kepada SEO ni, peserta tak habis-habis

Jom kita layan gambar semasa kelas berlangsung..

20140830_113750

 Tengok tu bersemangat sungguh para peserta nak menuntut ilmu kan

20140830_123839Kelas agak penuh depan kehadiran para peserta lengkap dengan laptop masing-masing

20140830_111551  Tengok ni…gelagat salah seorang peserta iaitu cucu saya sndiri Mak Yang @ Zalmin Zakaria

20140830_111902Sambil belajar pun sempat lagi posing tu

20140830_113809Peserta bertanyakan soalan

20140830_103321Tengoklah gaya Cikgu Atiqah ni

10653716_935544939805257_5388227198475753174_n

Alahmdulillah, berakhir sudah kelas ni…semoga semua peserta mendapat pengajaran dan ilmu untuk dimanfaatkan…selamat beramal!

Salam sayang,

Dila Roslan

pengedar shaklee malaysia_new

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

keen~

|

simple.. boleh cuba ni.. ^_^

mama

|

ngeri juga gmbr keputihan tu.tp benar..

Dieyna

|

ESP yang mengagumkan…

%d bloggers like this: