Dedicated server floridapackpromosidapatkanTest dedicated serverTop ten vpsUnmanaged dedicated server hostingvitaleaVps cpanel whmVps windows

free ahli shaklee

Peluang Keahlian Shaklee Percuma Tinggal Esok Saja Lagi

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Daftar Ahli Shaklee Percuma, Set YES Wellness Pack

Baru-baru ni, ada seorang customer yang setia membeli Shaklee dari Wondermum shoppe sejak tahun 2014 membeli pula Set Healthy Young ni.

Untungnya beliau beli set ni dan dapat KEAHLIAN SHAKLEE secara percuma…bila dah automatik jadi ahli tu, bulan depan akan dapat bonus tunai daripada Shaklee pula kan? Bukan tu je, kakak ni juga mendapat 5% diskaun daripada harga ahli…ha…kan banyak untung tu??

Tawaran istimewa untuk set ini bakal berakhir 1 hari lagi iaitu pada 30April2016….dengan setiap pembelian set ini, anda bakal mendapat:
1) 5% Diskaun daripada harga ahli.
2) Keahlian PERCUMA Shaklee dengan setiap belian Set Healthy Young Living.
3) Bonus tunai daripada Shaklee $$$$.

Untuk maklumat lanjut, SMS/Whatsapp “AHLI SHAKLEE PERCUMA” ke:
013 3704341
013 3704341
013 3704341

Healthy_Young
pengedar-shaklee-malaysia_new
April 2016

Promosi Shaklee – April 2016

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Daftar ahli Shaklee, Daftar Ahli Shaklee Percuma, Set YES Wellness Pack

Assalammualaikum dan selamat sejahtera semua…Pada bulan April ni, Shaklee mengadakan promosi yang sangat istimewa untuk dua produk hot iaitu Omega dan Vitamin C  :-)

RP_6_omega_april16RP_vit c_april16

Untuk Omega Guard dan Vitamin C, beli 6 botol dan anda akan dapat 7 botol..

Kalau tak cukup budget, tak apa, beli sahaja 2 botol dan dapatkan 5% diskaun tambahan!

RP_2_omega_april16

RP_2_vit c_april16

Selain itu, tawaran bulan lepas untuk Vitalea Children juga masih diteruskan..jadi anda boleh beli 3 dan dapatkan 1 lagi percuma!

RP_vitalea children_April

Oh ya, pada bulan ni, set YES Wellness Pack juga masih ada..Anda boleh dapatkan set jimat ini dan dapat merasai bonus tunai daripada Shaklee sendiri..

YES_Prenatal

YES_Postnatal

YES_Healthy Fitness

YES_YoungLiving

Berminat nak dapatkan produk Shaklee pada harga istimewa? Hubungi kami sekarang ya!

**COD sekitar Ampang, Pandan, KLCC, Wangsa Maju, Ukay Perdana, Desa Pandan, Pandan Jaya, Pandan Indah, Maluri.

pengedar-shaklee-malaysia_new

BREASTFEEDING SET

Supplemen Menyusu Lengkap yang Sesuai Dijadikan Hadiah Bersalin

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Breastfeeding, Breastfeeding Set (Set Bersalin), Set Supplement, Set YES Wellness Pack, Shaklee Products

“Kak, macam mana nak kasi banyak susu?”

“Kak, macam mana nak elakkan baby kita dari sakit sebab minum susu ibu je?”

“Kak, kalau baby ni fully BF, cukup ke khasiat yang dia dapat dari susu ibu tu?”

Haaa…inilah antara persoalan yang sering ditanya oleh ramai ibu menyusu. Meh saya nak kongsikan set  menyusu yang wajib dimiliki oleh  semua ibu yang menyusukan anak mereka.

BREASTFEEDING SET

Cantikkan set ni? Boleh hadiah terus kepada kawan yang bersalin tu! =)

 

Set ini terdiri daripada:
> ESP – membekalkan tenaga dengan segera, mencegah migrain dan imsomnia untuk ibu menyusu, serta membantu susu menjadi lebih pekat. Sangat disarankan untuk bantu ibu kenyang lebih lama.

> SR Vitamin C – penting untuk meningkatkan imunisasi ibu dan memberi khasiat yang sama kepada susu ibu. Jadi,anak akan mudah terhalang daripada penyakit dan virus dari persekitarannya.

> Vitalea – membantu para ibu untuk melengkapkan nutrisi harian mereka yang kekurangan vitamin dan mineral penting. Setiap tablet mengandungi 30nutrisi harian lengkap, 12 vitamin dan 7 mineral penting. Selalunya ibu yang menyusu ni kadang tak sempat nak makan makanan yang lengkap dan betul, jadi Vitalea ni sangat membantu=)

> Ostematrix– membekalkan sumber kalsium yang mengahalang osteopororsis, menguatkkan kuku dan sistem saraf. Maklumlah, bila dah menyusu ni, keperluan ibu menyusu terhadap sumber kalsium meningkat, jadi kalau kurang tu, ibu akan terdedah kepada risiko penyakit-penyakit ni.

> Omega Guard Susu ibu yang mengandungi kandungan DHA yang tinggi meningkatkan keupayaan ingatan dan pembelajaran serta membantu tumbesaran otak bayi.

> B Complex – Mengurangkan tekanan ibu dan memastikan kesihatan fungsi saraf, serta meredakan sakit kepala, tekanan, kemurungan dan imsomnia. 

> Alfalfa Complex – Alfalfa ni paling bagus untuk mencuci hati, darah dan usus, tapi, dalam masa yang sama, ia juga bertindak sebagai penggalak susu ibu. Tapi, saya menasihatkan ibu turut memastikan mereka minum air yang mencukupi serta mengamalkan konsep ‘supply dan demand’.

Set ini amat digalakkan untuk ibu menyusu yang mahukan yang terbaik untuk si manja mereka, Set ini juga membantu ibu menyusu untuk kekal sihat dan bertenaga walaupun menyusukan anak mereka.

Nak tahu lebih lanjut, boleh hubungi saya untuk konsultasi Percuma=)

pengedar-shaklee-malaysia_new

 

saiful nang

Saiful Nang dan Cinch Shake Shaklee

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Cinch, Set YES Wellness Pack, Testimoni Cinch Shake

Gambar ni bukan nak tunjuk yang Saiful Nang sebagai duta Shaklee ye…hihi…sebabnya, Shaklee memang tak mengupah mana-mana artis untuk menjadi duta produk…Tapi Shaklee percaya yang setiap pengedar Shaklee ialah duta kepada produk itu sendiri ..
saiful nang
Kisahnya, setiap Jumaat ada kelas agama di Faizworld Training Centre yang diketuai oleh Ustaz Shauqi dari Rumah Pengasih Warga Prihatin kepunyaan Tuan Saiful Nang…dan kebetulan beliau datang lepas kelas pada hari tersebut…dapatlah merasa Cinch Shake Coklat yang dibancuh pada asalnya untuk ‘Ustaz Shauqi…bila dah rasa dan tahu khasiatnya, terus beliau berminat nak bali Cinch Shake Shaklee ni..
Bila ditanya kepada beliau kenapa nak beli Cinch Shake ni, jawapan beliau: “Untuk sihat”…memang betul tu,sebabnya, orang kurus atau gemuk tidak benar-benar menandakan mereka sihat..ada orang kurus yang mempunyai masalah kesihatan sepeerti kolestrol dan gula yang tinggi. Lebih teruk lagi kalau masalah yang tak nampak ni membawa kepada masalah pembunuh senyap yang lain kan?
Dan kalau nak sihat ni, jangan tunggu dah kaya dah jadi jutawan macam Saiful Nang baru nak start beli supplemen…kita haruslah bermula dari sekarang…sebab menjaga kesihatan tu kan tanggungjawab kita kepada tubuh badan yang telah Allah amanahkan..betul kan?
Cakap tentang Cinch Shake ni, sebenarnya Cinch ni ada 3 perisa yang lazat iaitu Coklat, Cafe Latte dan Vanila. Kalau saya sendiri suka Coklat…Hanya bancuh 2 scoop dalam air sejuk dan kocak dalam Shaker Shaklee sampai hancur. Kalau ada blender, boleh blend je dengan buah kegemaran anda..antara buah yang dicadangkan sesuai mengikut perisa masing-masing:
  • Vanilla: Strawberi
  • Coklat: Pisang
  • Caffe Latte: Raspberry
Dan sekarang ni Shaklee tengah buat promosi..kalau beli Set Healthy Fitness yang mengandungi Cinch ni, dapatlah diskaun 5% untuk semua barang dalam set ni..Tapi syaratnya, kena jadi ahli dulu…bila dah jadi ahli dapat pula cash bonus nanti dan macam-macam faedah lain…best kan?
SetSlimming
Sekiranya anda berminat untuk dapatkan produk-produk Shaklee di atas, bolehlah hubungi saya sekarang…konsultasi akan diberikan percuma =)
pengedar-shaklee-malaysia_new
yes wellness pack

Set YES Wellness Pack Yang Wajib Dibeli oleh Semua Orang

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Set Supplement, Set YES Wellness Pack

Alhamdulillah, mulai Mei 2015 hingga Oktober 2015, Shaklee adakan promosi khas dan memperkenalkan 4 set baru untuk semua pengguna Shaklee dipanggil YES Wellness Pack iaitu:

1) Set Healthy Prenatal

10012899_907934909245890_133592003426378616_o

 

 

Set ini sesuai untuk ibu mengandung. Dalam set ni semuanya supplement yang amat digalakkan dan dicadangkan untuk ibu mengandung yang terdiri daripada Vitalea, Ostematrix, ESP, BComplex, Omega Guard dan Vitamin C.  Sekiranya anda menjadi ahli Shaklee dan membeli set ini, anda layak untuk mendapat diskaun 5 % daripada harga asal set ini.

 

2) Set Healthy Postnatal

11206470_907934905912557_4175932550818784791_o - Copy

 

Set ini sesuai untuk ibu berpantang dan menyusu. Dalam set ni semuanya supplement yang amat digalakkan dan dicadangkan untuk ibu berpantang dan menyusu yang terdiri daripada Vitalea, Ostematrix, ESP, Alfalfa, Omega Guard dan Vitamin C.  Sekiranya anda menjadi ahli Shaklee dan membeli set ini, anda layak untuk mendapat diskaun 5 % daripada harga  asal set ini.

 

 

3) Set Healthy Fitness

11169410_907934912579223_1287378656302025206_o

Set ini sesuai untuk mereka yang ingin berdiet dan mereka yang ingin meningkatkan taraf kesihatan mereka. Dalam set ni terdiri daripada Vitalea, Lecithin, Herb-Lax, Cinch Tea dan Cinch Mix.  Sekiranya anda menjadi ahli Shaklee dan membeli set ini, anda layak untuk mendapat diskaun 5 % daripada harga  asal set ini.

 

4) Set Young Living

11289088_907934965912551_6534445104148466277_o

Set ini sesuai untuk mereka yang ingin meningkatkan taraf kesihatan mereka dan juga untuk mereka yang ingin kelihatan awet muda. Dalam set ni terdiri daripada 2 botol Vivix.  Sekiranya anda membeli set ini, anda akan mendapat keahlian Shaklee secara percuma dan diskaun 5 % daripada harga  asal set ini.

 

Sekiranya anda berminat untuk tahu lebih lanjut tentang set ini, jangan lupa hubungi kami di  ya!

pengedar-shaklee-malaysia_new

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

keen~

|

simple.. boleh cuba ni.. ^_^

mama

|

ngeri juga gmbr keputihan tu.tp benar..

Dieyna

|

ESP yang mengagumkan…

%d bloggers like this: