perdanaberminatbaru-baruaugustuntukUnmanaged dedicated server hostingVoip vpspostedmaklumatpula membeli

free ahli shaklee

Peluang Keahlian Shaklee Percuma Tinggal Esok Saja Lagi

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Daftar Ahli Shaklee Percuma, Set YES Wellness Pack

Baru-baru ni, ada seorang customer yang setia membeli Shaklee dari Wondermum shoppe sejak tahun 2014 membeli pula Set Healthy Young ni.

Untungnya beliau beli set ni dan dapat KEAHLIAN SHAKLEE secara percuma…bila dah automatik jadi ahli tu, bulan depan akan dapat bonus tunai daripada Shaklee pula kan? Bukan tu je, kakak ni juga mendapat 5% diskaun daripada harga ahli…ha…kan banyak untung tu??

Tawaran istimewa untuk set ini bakal berakhir 1 hari lagi iaitu pada 30April2016….dengan setiap pembelian set ini, anda bakal mendapat:
1) 5% Diskaun daripada harga ahli.
2) Keahlian PERCUMA Shaklee dengan setiap belian Set Healthy Young Living.
3) Bonus tunai daripada Shaklee $$$$.

Untuk maklumat lanjut, SMS/Whatsapp “AHLI SHAKLEE PERCUMA” ke:
013 3704341
013 3704341
013 3704341

Healthy_Young
pengedar-shaklee-malaysia_new
April 2016

Promosi Shaklee – April 2016

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Daftar ahli Shaklee, Daftar Ahli Shaklee Percuma, Set YES Wellness Pack

Assalammualaikum dan selamat sejahtera semua…Pada bulan April ni, Shaklee mengadakan promosi yang sangat istimewa untuk dua produk hot iaitu Omega dan Vitamin C  :-)

RP_6_omega_april16RP_vit c_april16

Untuk Omega Guard dan Vitamin C, beli 6 botol dan anda akan dapat 7 botol..

Kalau tak cukup budget, tak apa, beli sahaja 2 botol dan dapatkan 5% diskaun tambahan!

RP_2_omega_april16

RP_2_vit c_april16

Selain itu, tawaran bulan lepas untuk Vitalea Children juga masih diteruskan..jadi anda boleh beli 3 dan dapatkan 1 lagi percuma!

RP_vitalea children_April

Oh ya, pada bulan ni, set YES Wellness Pack juga masih ada..Anda boleh dapatkan set jimat ini dan dapat merasai bonus tunai daripada Shaklee sendiri..

YES_Prenatal

YES_Postnatal

YES_Healthy Fitness

YES_YoungLiving

Berminat nak dapatkan produk Shaklee pada harga istimewa? Hubungi kami sekarang ya!

**COD sekitar Ampang, Pandan, KLCC, Wangsa Maju, Ukay Perdana, Desa Pandan, Pandan Jaya, Pandan Indah, Maluri.

pengedar-shaklee-malaysia_new

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

keen~

|

simple.. boleh cuba ni.. ^_^

mama

|

ngeri juga gmbr keputihan tu.tp benar..

Dieyna

|

ESP yang mengagumkan…

%d bloggers like this: