writtensetiapcontinueSuper cheap hostingTest dedicated serverVoip vpsdaripadaitututp keputihanmemasuki

free ahli shaklee

Peluang Keahlian Shaklee Percuma Tinggal Esok Saja Lagi

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Daftar Ahli Shaklee Percuma, Set YES Wellness Pack

Baru-baru ni, ada seorang customer yang setia membeli Shaklee dari Wondermum shoppe sejak tahun 2014 membeli pula Set Healthy Young ni.

Untungnya beliau beli set ni dan dapat KEAHLIAN SHAKLEE secara percuma…bila dah automatik jadi ahli tu, bulan depan akan dapat bonus tunai daripada Shaklee pula kan? Bukan tu je, kakak ni juga mendapat 5% diskaun daripada harga ahli…ha…kan banyak untung tu??

Tawaran istimewa untuk set ini bakal berakhir 1 hari lagi iaitu pada 30April2016….dengan setiap pembelian set ini, anda bakal mendapat:
1) 5% Diskaun daripada harga ahli.
2) Keahlian PERCUMA Shaklee dengan setiap belian Set Healthy Young Living.
3) Bonus tunai daripada Shaklee $$$$.

Untuk maklumat lanjut, SMS/Whatsapp “AHLI SHAKLEE PERCUMA” ke:
013 3704341
013 3704341
013 3704341

Healthy_Young
pengedar-shaklee-malaysia_new
April 2016

Promosi Shaklee – April 2016

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Daftar ahli Shaklee, Daftar Ahli Shaklee Percuma, Set YES Wellness Pack

Assalammualaikum dan selamat sejahtera semua…Pada bulan April ni, Shaklee mengadakan promosi yang sangat istimewa untuk dua produk hot iaitu Omega dan Vitamin C  :-)

RP_6_omega_april16RP_vit c_april16

Untuk Omega Guard dan Vitamin C, beli 6 botol dan anda akan dapat 7 botol..

Kalau tak cukup budget, tak apa, beli sahaja 2 botol dan dapatkan 5% diskaun tambahan!

RP_2_omega_april16

RP_2_vit c_april16

Selain itu, tawaran bulan lepas untuk Vitalea Children juga masih diteruskan..jadi anda boleh beli 3 dan dapatkan 1 lagi percuma!

RP_vitalea children_April

Oh ya, pada bulan ni, set YES Wellness Pack juga masih ada..Anda boleh dapatkan set jimat ini dan dapat merasai bonus tunai daripada Shaklee sendiri..

YES_Prenatal

YES_Postnatal

YES_Healthy Fitness

YES_YoungLiving

Berminat nak dapatkan produk Shaklee pada harga istimewa? Hubungi kami sekarang ya!

**COD sekitar Ampang, Pandan, KLCC, Wangsa Maju, Ukay Perdana, Desa Pandan, Pandan Jaya, Pandan Indah, Maluri.

pengedar-shaklee-malaysia_new

Bangkok Tip

Lawatan Percuma ke Bangkok

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Daftar ahli Shaklee

Bulan ni ada special offer daripada Shaklee. Tak pernah tau dibuat sebelum ni..Iaitu…trip PERCUMA ke Bangkok…sebelum ni, klau ada trip pun hanya untuk convention trip untuk dalam dan luar negara yang diadakan setiap tahun…

Bangkok Tip

Anda belum menjadi ahli Shaklee?

Jangan risau, anda masih berpeluang untuk dapatkan trip percuma ni, tapi syaratnya kena daftar sekarang=)

Jadi apa tunggu lagi…hubungi saya utuk ketahui cara-cara menjadi ahli Shaklee..

pengedar-shaklee-malaysia_new

 

Alhamdulillah...inilah jumlah award yang diterima pada NC kali ini..

Warna-Warni National Conference 2014/2015

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Daftar ahli Shaklee, Shaklee National Conference, Shaklee News, Side Income

Alhamdulillah…pada 6 dan 7 Jun yang lepas telah berakhir Shaklee National Conference yang sungguh gilang-gemilang. Acara ini ialah acara eksklusif yang diadakan Shaklee untuk meraikan para pemenang award yang telah memenuhi syarat dan kelayakan sepanjang cycle 2014/2015..selain itu turut diadakan “Sharing session” dari Master-Master Shaklee yang telah berjaya. Booth produk pun ada dan sangat best!!

Shaklee NC ni terbuka kepada semua, samada ahli ataupun tidak boleh join…orang awam yang mahu mengenal Shaklee pun dijemput hadir..kesimpulannya NC kali ni memang awesome dan happening!! Oleh itu rasa nak abadikan sikit gambar kat post kali ni….hihi…

Ni tengah beratur untuk Master Parade

Ni tengah beratur untuk Master Parade

 

Ini pulak gambar susana di luar dewan..meriah kan?

Ini pulak gambar susana di luar dewan..meriah kan?

 

Suasana dalam dewan di Mines International Convention Centre

Suasana dalam dewan di Mines International Convention Centre

 

MC dah buka majlis

MC dah buka majlis

 

Masa ni sesi untuk Presiden Shaklee Malaysia, Mr. Victor Lim berucap

Masa ni sesi untuk Presiden Shaklee Malaysia, Mr. Victor Lim berucap

 

Tengah beratur untuk ambil award pertama, Leadership Consistency

Tengah beratur untuk ambil award pertama, Leadership Consistency

 

Yeay! Dah terima award pertama!!

Yeay! Dah terima award pertama!!

 

Meriahnya acara terima award ni!!

Meriahnya acara terima award ni!!

 

Alhamdulillah...inilah jumlah award yang diterima pada NC kali ini..

Alhamdulillah…inilah jumlah award yang diterima pada NC kali ini..

 

Bergambar kenangan di luar dewan..Shaklee decorate dinding khas ada gambar Shaklee HQ di USA

Bergambar kenangan di luar dewan..Shaklee decorate dinding khas ada gambar Shaklee HQ di USA

 

DSCF8548

Jalan menuju ke Kids Day care....comel sangat tempat khas untuk kanak-kanak...dan paling best, boleh tinggalkan anak kat istu. KAlau ada masalah nanti pihak Shaklee akan call ibu bapa

Jalan menuju ke Kids Day care….comel sangat tempat khas untuk kanak-kanak…dan paling best, boleh tinggalkan anak kat istu. KAlau ada masalah nanti pihak Shaklee akan call ibu bapa

 

Seeblum memasuki kawasan booth/Sales Expo Shaklee

Seeblum memasuki kawasan booth/Sales Expo Shaklee

Antara booth yang menarik ialah Booth Nutriwhite

Antara booth yang menarik ialah Booth Nutriwhite

Masa ni tengah tak ada orang, patutnya akan ada pemeriksaan kesihatan percuma disini oleh Nutritionist Shaklee

Masa ni tengah tak ada orang, patutnya akan ada pemeriksaan kesihatan percuma disini oleh Nutritionist Shaklee

 

Banyak lagi gambar-gambar yang nak dikongsikan, dan selebihnya ada di sini..dan paling best NC kali ini, ramai anak cucu Wondermum Network pun terima award mereka!

WMN_NC2014_2015

Insha Allah, pada NC akan datang, makin ramai anak cucu Wondermum Network akan turut mendapat award…mereka ini telah menjana pendapatan dengan Ahaaklee untuk temoh yang lama, dan kini masing-masing ada dan lebih ramai orang diluar sana yang masih belum merasai kehebatan dan faedah Shaklee….insha Allah, pasti satu hari nanti..

Nak sertai kami dan jana pendapatan dengan Shaklee? Kami amat mengalu-alukan kedatangan anda=)

pengedar-shaklee-malaysia_new

thnking man

10 Sebab Mengapa Ramai Orang Pilih Shaklee Sebagai Bisnes Mereka

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Bisnes Shaklee, Daftar ahli Shaklee

Sana-sini orang cerita pasal Shaklee kan? …malam ni saya nak ceritakan tentang sebab kenapa Shaklee menjadi pilihan ramai orang untuk memulakan bisnes mereka.

1. Shaklee membayar sehingga 26 billion kerana anda berkongsi kebaikan produk shaklee.
PRODUK-SHAKLEE
2. Sejak 6 tahun lepas, pasaran Shaklee Malaysia mencatatkan peningkatan sehingga 1000%.
Cool-Growth-Chart-1024x633
3. Shaklee merupakan Syarikat Nutrisi Semulajadi PERTAMA di U.S.
no 1
4. Perbezaan utama Shaklee dengan jenama lain ialah Shaklee dijamin sentiasa SELAMAT, BERKESAN & MESRA ALAM.
shaklee difference
5. Kajian menunjukkan mereka yang mengambil suplemen Shaklee mengalami taraf kesihatan yang lebih baik daripada mereka yang hanya mengambil satu multivitamin atau tidak mengambil suplemen langsung.
landmark study shaklee
6. Shaklee kini berada di 9 buah negara di seluruh dunia dan mencapai lebih separuh daripada populasi dunia.
world map
7. Diiktiraf sebagai BEST MLM BRAND dalam produk nutrisi oleh BrandLaureate pada tahun 2014/2015.
Brand Laureate
8. Memberi sumbangan supplemen kepada anak-anak kurang berkemampuan. 
shaklee_8
9. Trip percutian ke seluruh negara termasuk Jepun, Australia, Sepanyol, Portugal, Itali, Switzerland, Perancis, UK danUS.
travel
10. Syarikat PERTAMA di dunia yang mendapat Sijil Pengiktirafan ‘Climate Neutral & offset its CO2 Emissions’.
World_In_Hands_02
Berminat untuk sertai kami? Jangan segan silu untuk hubungi saya dan bertanyakan lebih lanjut tentang Shaklee =)
pengedar-shaklee-malaysia_new
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

keen~

|

simple.. boleh cuba ni.. ^_^

mama

|

ngeri juga gmbr keputihan tu.tp benar..

Dieyna

|

ESP yang mengagumkan…

%d bloggers like this: