Reliable web hostingproduk mencubaSri lanka web hostingTop ten vpspostsVoip vps2015october 2014herb-lax™november

set-detoks-shaklee

5 Sebab Kenapa Anda Pilih Set Detoks Shaklee

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Shaklee Products

Alhamdulillah….umat Islam di Malaysia telah pun menyambut Aidiladha pada hari Isnin yang lalu..walaupun masih lagi dalam mood cuti, tapi ramai yang dah mula cari supplemen untuk detoks kembali badan..yelah, dah banyak makan daging, makanan berlemak dan berminyak tu, tibalah masa untuk detoks pula kan…jadi sebagai pengamal supplemen shaklee, sudah tentulah saya cadangkan SET DETOKS SHAKLEE ni…Set ini bertujuan untuk 5 perkara iaitu:

  1. Memperbaiki Penghadaman
  2. Melegakan perut kembung dan sebu
  3. Tubuh yang lebih sihat dan cergas
  4. Kulit lebih cerah
  5. Meningkatkan tenaga

Solusi Menyeluruh Detoks Shaklee menggunakan gabungan pelbagai herba dan nutrien semula jadi bagi menyokong proses detoksifikasi semula jadi anda. Mari kita lihat produk di dalam set ini yang membantu memberi anda permulaan yang lebih segar!

ALFALFA COMPLEX

alfafa-complex-s

Perumah kepada pelbagai nutrien, Alfalfa mempunyai akar panjang yang masuk sedalam 6 meter ke tanah bagi mencari nutrien dan mineral daripada tanah, manakala daunnya pula mengumpul sejumlah besar klorofil melalui proses fotosintesis. Ia mempunyai rangkaian nutrien yang sangat luas, termasuk kalsium, fosforus, zat besi, dan magnesium, termasuklah klorofil, bioflavonoids, mineral dan vitamin.

 

PEPPERMINT GINGER PLUS

peppermint-ginger-plus

Membekalkan herba semula jadi dari pudina, halia, jintan hitam dan jintan manis untuk melega serta meredakan sistem penghadaman anda.

 

DTX™ COMPLEX

dtx-complex

Formulasi khusus bersama ekstrak benih milk thistle, cendawan reishi, skizandra cinensis, dandelion, kekunyit, dan articok DTXTM kompleks adalah tonik yang direka untuk membekalkan sokongan nutrisi untuk fungsi hati yang sihat dengan cara melindungi dan memastikan kebolehan tubuh manusia secara normal dalam mengekalkan hati yang sihat.

 

HERB-LAX™

herb-lax

Campuran proprietari yang dipertingkatkan dan ditambah lagi dengan daun sena, di mana secara tradisinya ia digunakan sebagai laksatif semula jadi, Herb-LaxTM berkebolehan membantu ketidakaturan yang berlaku pada tempoh tertentu. Ia menggalakkan pergerakan usus untuk memperbaiki proses pembuangan semula jadi tubuh.

 

VIVIX®

vivix-bottle

Ramuan lazat yang kaya dengan polifenol, iaitu sejenis phytokimia berasaskan dari tumbuhan yang membantu menjaga kepentingan sel anda. Vivix dihasilkan dari campuran botanic Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberry Eropah dan Lobak ungu. Campuran proprietari kami adalah berasaskan anggur muscadine menggunakan proses ekstrak yang berpaten.

Jadi, apa tunggu lagi? Jom Detoks!

 

Berminat untuk mencuba produk Shaklee?

Hubungi saya untuk pesanan produk Shaklee kegemaran anda. Penghantaran ke seluruh dunia.

Dila Roslan
Mobile: 013 3704341
E-mail: nur.adilawati@gmail.com
Website:http://wondermum.my
Facebook:Dila Roslan
Independent Shaklee Distributor ID: 853872

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags:

Trackback from your site.

Dila Roslan

Ya Allah.... Jika aku jatuh cinta ♥ Cintakanlah ♥ aku pada seseorg yg melabuhkan cintanya ♥ padaMU..Amin ~(",)~

Leave a comment

Recent Comments

keen~

|

simple.. boleh cuba ni.. ^_^

mama

|

ngeri juga gmbr keputihan tu.tp benar..

Dieyna

|

ESP yang mengagumkan…

%d bloggers like this: