Reliable web hostingcomments2015yangcomments follow-upTop ten vpsaugust 2015baru-baru customerVps cpanel whm

free ahli shaklee

Peluang Keahlian Shaklee Percuma Tinggal Esok Saja Lagi

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Daftar Ahli Shaklee Percuma, Set YES Wellness Pack

Baru-baru ni, ada seorang customer yang setia membeli Shaklee dari Wondermum shoppe sejak tahun 2014 membeli pula Set Healthy Young ni.

Untungnya beliau beli set ni dan dapat KEAHLIAN SHAKLEE secara percuma…bila dah automatik jadi ahli tu, bulan depan akan dapat bonus tunai daripada Shaklee pula kan? Bukan tu je, kakak ni juga mendapat 5% diskaun daripada harga ahli…ha…kan banyak untung tu??

Tawaran istimewa untuk set ini bakal berakhir 1 hari lagi iaitu pada 30April2016….dengan setiap pembelian set ini, anda bakal mendapat:
1) 5% Diskaun daripada harga ahli.
2) Keahlian PERCUMA Shaklee dengan setiap belian Set Healthy Young Living.
3) Bonus tunai daripada Shaklee $$$$.

Untuk maklumat lanjut, SMS/Whatsapp “AHLI SHAKLEE PERCUMA” ke:
013 3704341
013 3704341
013 3704341

Healthy_Young
pengedar-shaklee-malaysia_new
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Trackback from your site.

Dila Roslan

Ya Allah.... Jika aku jatuh cinta ♥ Cintakanlah ♥ aku pada seseorg yg melabuhkan cintanya ♥ padaMU..Amin ~(",)~

Leave a comment

Recent Comments

keen~

|

simple.. boleh cuba ni.. ^_^

mama

|

ngeri juga gmbr keputihan tu.tp benar..

Dieyna

|

ESP yang mengagumkan…

%d bloggers like this: