guardmulaiSetup vpsSri lanka web hostingTest dedicated serverpula2014shakleemakanan mengambilreading continue comments

Archive for April, 2016

free ahli shaklee

Peluang Keahlian Shaklee Percuma Tinggal Esok Saja Lagi

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Daftar Ahli Shaklee Percuma, Set YES Wellness Pack

Baru-baru ni, ada seorang customer yang setia membeli Shaklee dari Wondermum shoppe sejak tahun 2014 membeli pula Set Healthy Young ni.

Untungnya beliau beli set ni dan dapat KEAHLIAN SHAKLEE secara percuma…bila dah automatik jadi ahli tu, bulan depan akan dapat bonus tunai daripada Shaklee pula kan? Bukan tu je, kakak ni juga mendapat 5% diskaun daripada harga ahli…ha…kan banyak untung tu??

Tawaran istimewa untuk set ini bakal berakhir 1 hari lagi iaitu pada 30April2016….dengan setiap pembelian set ini, anda bakal mendapat:
1) 5% Diskaun daripada harga ahli.
2) Keahlian PERCUMA Shaklee dengan setiap belian Set Healthy Young Living.
3) Bonus tunai daripada Shaklee $$$$.

Untuk maklumat lanjut, SMS/Whatsapp “AHLI SHAKLEE PERCUMA” ke:
013 3704341
013 3704341
013 3704341

Healthy_Young
pengedar-shaklee-malaysia_new
13 SOALAN KUIZ

13 Soalan Kuiz Untuk Mengenal Pasti Samada Anda Sihat Atau Tidak?

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Tips Sihat

Adakah anda merasa sudah cukup sihat? Mungkin YA atau mungkin juga sebenarnya TIDAK. Kalau nak tahu jawapannya, jom jawab kuiz di bawah untuk mengetahui tahap kesihatan anda.

  1. Adakah anda kerap batuk dan selsema? YA/TIDAK
  2. Adakah anda kerap penat dan keletihan? YA/TIDAK
  3. Adakah anda mengambil ubat dengan teratur? YA/ TIDAK
  4. Adakah anda kerap bersenam? YA/TIDAK
  5. Adakah anda kerap menghabiskan masa dengan aktiviti luar? YA/ TIDAK
  6. Adakah bibir anda kerap kering? YA/TIDAK
  7. Adakah anda mengalami masalah insomnia? YA/ TIDAK
  8. Adakah anda sedang menghidap apa-apa penyakit atau kesakitan?
  9.  Adakah anda sering berhubung dan bersentuhan dengan ramai orang? YA/ TIDAK
  10. Adakah anda kerap terdedah dengan situasi yang menekan? YA/ TIDAK
  11. Adakah diet anda seimbang dan kaya dengan vitamin dan mineral? YA/ TIDAK
  12. Adakah anda merokok? YA/TIDAK
  13.  Adakah anda mudah hilang sabar? YA/TIDAK

 

JAWAPAN

Jika jawapan banyak ‘YA’, anda mempunyai kesihatan yang baik. Kekalkan diet yang kaya dengan vitamin dan mineral serta rancang berjalan kaki setiap hari di luar rumah. Utamakan tidur yang mencukupi kerana ini akan memberi manfaat kepada sistem imun anda secara berterusan. Jika anda menghadapi situasi di mana anda berada di bawah tekanan atau berasa tertekan secara fizikal mahupun emosi, anda perlu tahu bahwa sistem anda memerlukan lebih banyak sokongan.

Jika jawapan banyak ‘TIDAK’, anda perlu mempertimbangkan untuk membuat beberapa perubahan pada gaya hidup anda supaya dapat memanfaatkan sistem imun anda. Mengapa tidak pergi berjalan-jalan setiap hadi dan ambil udara segar?

Dapatkan tidur yang cukup secara teratur. Kurang tidur melemahkan fungsi imun dan menyebabkan badan sukar menentang tekanan. Makan makanan yang tidak diproses yang kaya vitamin dan mineral. Elak atau kurangkan mengambil makanan yang diproses penuh dengan gula halus, lemak tepu, perasa tiruan dan bahan pewarna.

Minum banyak air kosong setiap hari dan cuba ambil teh herba menggantikan minuman berkafein. Senaman pernafasan atau latihan regangan dan relaksasi secara tetap membantu anda meredakan tekanan.

akibat-toksin

11 Tanda Anda Terlebih Toksin Dalam Badan

Written by Dila Roslan on . Posted in Article

11 Tanda Anda Terlebih Toksin Dalam Badan

1) Sering keletihan, kurang bertenaga, sakit kepala ,mulut berbau , bau badan
2) Insomnia (masalah tidur), Mata gelap , Mata merah
3) Daya ingatan dan tumpuan yang lemah, Rasa cemas
4) Alahan, Masalah sinus, Sistem imun yang lemah
5) Masalah sistem pencernaan – sembelit, kembung perut
6) Masalah sendi – lenguh lenguh badan
7) Masalah kulit – jerawat, eczema
8) Selulit, Kenaikan berat badan, Tanda-tanda penuaan awal
9) Kajian sains telah menghubungkaitkan toksin alam sekitar dengan pelbagai masalah kesihatan seperti kanser, masalah reproduksi, penyakit jantung, asma dan penyakit Alzheimer.
10) Bahagian-bahagian tertentu di permukaan kulit seperti di bahagian bawah lengah, celah paha dan sebagainya juga akan kelihatan gelap daripada warna asal kulit.
11) Banyak angin, alahan, inflamasi pada sendi, sinus, berat badan meningkat, kehadiran selulit, masalah jerawat dan banyak lagi.

Sekiranya terdapat tanda-tanda ini pada anda, jom amalkan set detox untuk membuang toksin dari badan.

set Detox

Bulan ini Shaklee ada menawarkan set detox  yang terdiri daripada Herblax, Alfalfa, DTX, Pepermint dan Vivix. Setiap pembelian Set Detox akan disertakan dengan beg #LiveAmazing Shaklee.  

BAg

Sah mulai 1 April – 30 Jun 2016, sementara stok masih ada.

 pengedar-shaklee-malaysia_new

April 2016

Promosi Shaklee – April 2016

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Daftar ahli Shaklee, Daftar Ahli Shaklee Percuma, Set YES Wellness Pack

Assalammualaikum dan selamat sejahtera semua…Pada bulan April ni, Shaklee mengadakan promosi yang sangat istimewa untuk dua produk hot iaitu Omega dan Vitamin C  :-)

RP_6_omega_april16RP_vit c_april16

Untuk Omega Guard dan Vitamin C, beli 6 botol dan anda akan dapat 7 botol..

Kalau tak cukup budget, tak apa, beli sahaja 2 botol dan dapatkan 5% diskaun tambahan!

RP_2_omega_april16

RP_2_vit c_april16

Selain itu, tawaran bulan lepas untuk Vitalea Children juga masih diteruskan..jadi anda boleh beli 3 dan dapatkan 1 lagi percuma!

RP_vitalea children_April

Oh ya, pada bulan ni, set YES Wellness Pack juga masih ada..Anda boleh dapatkan set jimat ini dan dapat merasai bonus tunai daripada Shaklee sendiri..

YES_Prenatal

YES_Postnatal

YES_Healthy Fitness

YES_YoungLiving

Berminat nak dapatkan produk Shaklee pada harga istimewa? Hubungi kami sekarang ya!

**COD sekitar Ampang, Pandan, KLCC, Wangsa Maju, Ukay Perdana, Desa Pandan, Pandan Jaya, Pandan Indah, Maluri.

pengedar-shaklee-malaysia_new

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

keen~

|

simple.. boleh cuba ni.. ^_^

mama

|

ngeri juga gmbr keputihan tu.tp benar..

Dieyna

|

ESP yang mengagumkan…

%d bloggers like this: