sudahshakleejeng…bacacyst masalahmagicroslanVps windowsaugustWhat is the best web hosting service

Archive for August, 2014

DSC_0016

Kembara 10 Hari ke Bumi USA

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Bisnes Shaklee, Shaklee Business Opportunity, Side Income

Alhamdulillah, ketika entry ini ditulis, saya sudah 3 hari pulang ke Malaysia setelah lebih kurang 10 hari bermusafir  di bumi Amerika Syarikat (USA). Saya sebenarnya menikmati “percutian 7 angka” yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee…ia adalah hadiah yang telah dijanjikan oleh Shaklee bagi program International Convention Trip..memang best dan untung ..sambil-sambil makan Shaklee, sambil-sambil dapat income…tiba-tiba dapat peluang melancong ke luar negara…untung badan!

Oh ye, semasa di USA, saya juga berpeluang menyertai Global Conference dimana saya telah mendapat award untuk 3 kategori pada Majlis tersebut..memang terharu bila Shaklee memberi pengiktirafan pada peringkat antarabangsa!

Lepas selesai convention baru kami pergi berjalan-jalan di Long Beach, California dan San Francisco..banyak gambar dan cerita yang hendak dikongsikan sepanjang perjalanan di sana..jadi, tungguuu!!!

10653644_769774786395237_6259419553891490254_n

 

Salam sayang,

pengedar shaklee malaysia_new

glaaaa

Ogos : Khas untuk Wanita=)

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Healthy Body, Shaklee Products, Women's Health

Jeng jeng jeng…baca je tajuk tu mesti kaum wanita rasa sangat istimewa kan.. bulan ni adalah sangat istimewa untuk kaum wanita….sebab apa? Sebab bulan ni adalah bulan promosi GLA Complex!

10532776_756613654378017_4352602119517016773_n

 

GLA ni memang istimewa bagi saya sebab saya ada kisah dan kenangan istimewa yang tidak dapat dilupakan…boleh baca entry saya di sini

Macam magic pula bila baca kisah saya tu kan..tapi, hakikatnya, magic itu takkan berlaku tanpa kuasa Allah SWT..Alhamdulillah..

Cyst adalah masalah yang sering dialami oleh ramai wanita…dan saya amat berharap mereka juga bernasib baik dan dikurniakan kesihatan yang baik sebagai wanita..

GLA complex

 

 

Sebanarnya, GLA Complex ini mempunyai banyak fungsi lain yang sesuai diamalkan lelaki dan wanita terutama yang mempunyai penyakit kencing manis dan darah tinggi…..tapi disebabkan ia turut membantu stabilkan hormon, saya amat mengesyorkan agar GLA Complex ini  wajib diambil oleh semua wanita yang sudah didatangi haid…Bila dah amalkan, anda akan merasai dan melihat perubahan ketara yang dialami seperti kulit makin berseri, kuku makin cantik dan kuat selain kitaran haid yang stabil…

Dan, bagi mereka yang sudah lama berkahwin dan belum dikurniakan cahaya mata, saya cadangkan GLA ini diambil salah satu ikhtiar untuk hamil kerana ia turut membantu meningkatkan kesuburan wanita..

Jadi, apa tunggu lagi, sementara ada promosi ni, jangan lepaskan peluang untyk mencuba GLA Complex dan bagi sesiapa yang memang sudah mengamalkannya, bolehla borong satu set beli 6 percuma 1 terus ye! Jimat dan berbaloi sementara promosi ini masih ada..

glaaaa

Salam sayang,

Dila Roslan

pengedar shaklee malaysia_new

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

keen~

|

simple.. boleh cuba ni.. ^_^

mama

|

ngeri juga gmbr keputihan tu.tp benar..

Dieyna

|

ESP yang mengagumkan…

%d bloggers like this: