guardkekayaan…kalauhari cumaroslan dilaSuper cheap hostingyang perlukanVps cpanel whmWeb space hosting

Archive for December, 2013

fish-oil

Omega Oh Omega…..Siapa Perlukan?

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Children's Nutrition, Essential Nutrition, Heart Health, Shaklee Products, Testimoni Omega

Assalammu’alaikum semua….lama rasanya saya tak update website kesanyangan ku ini…

Hari ini saya cuma nak ceritakan produk promosi sepanjang DISEMBER 2013 apalagi kalau bukan Omega Guard Shaklee..

Siapa yang perlukan Omega ni? Ni haa senarainya….

fish-oil

  • Ibu hamil (perkembangan otak bayi dlm kandungan, kurangkan risiko lahir pramatang, dan mengurangkan alahan bayi slepas bayi dilahirkan)
  • Ibu menyusu (perkembangan otak bayi)
  • Kanak2 (Usia 0-6tahun adalah peringkat umur yg sangat kritikal dimana pertumbuhan otak yg yg pintar perlukan makanan yg kaya dgn asid lemak Omega 3, DHA dan EPA. dan bagus utk sistem imunisasi kanak2,asma,eczema)
  • Individu yang ingin mengawal berat badan (omega 3 meningkatkan hormone Leptine yg mengawal selera makan dan membakar lemak lebih cepat)
  • Individu yg ingin meningkatkan kepekaan , daya ingatan,kecekapan kerja 
  • Lelaki yg mementingkan kesihatan – memelihara dari penyakit jantung, strok, obesiti, kencing manis dan byk lagi
  • Wanita yg mementingkan kecantikan (flawless skin) dan kesihatan(tulang dan sendi)

Haa tu dia…sekiranya anda tergolong daripada mana-mana kategori diatas, memang wajiblah ambil Omega ni ye….bukan sebab saya saja2 suka suruh beli tapi sebab badan kita tak mampu nak hasilkan asid lemak omega -3 utk proses metabolisma.. Kena dapatkan omega-3 dari sumber makanan atau suplemen…

Kesihatan adalah kekayaan…Kalau handbag, kasut mahal mampu beli…takkan Supplemen untuk kesihatan pun berkira…ye tak?

Sementara promosi yang masih berlangsung hingga 31/12/13 ni, jimat habis kalau beli Omega Buy 6 Free 1…Boleh beli untuk diri sendiri, suami/isteri/anak-anak/ibu dan ayah…haa….kan jimat tu….nak lagi beli terus percuma keahlian!

Hubungi saya sebelum tawaran tamat!

promo dec Omega

 

pengedar shaklee malaysia_new

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

keen~

|

simple.. boleh cuba ni.. ^_^

mama

|

ngeri juga gmbr keputihan tu.tp benar..

Dieyna

|

ESP yang mengagumkan…

%d bloggers like this: