Dedicated server floridayang jutawanwrittenorangVoip vpsVps cpanel whmkeputihan gmbrshakleesaya

Archive for September, 2013

IMG-20130907-WA0059_wm

Magic Session Jutawan Shaklee Pantai Timur

Written by Dila Roslan on . Posted in Article, Bisnes Shaklee, Jutawan

Alhamdulillah, pada Sabtu (7 September 2013) yang lepas, saya telah berkesempatan menghadiri Magic Session Jutawan Shaklee Pantai Timur di Residence Resort & Hotel, Paka Terengganu…Lebih 200 orang peserta yang hadir….paling special, sesi ini telah dihadiri oleh 8 orang Master dari group Jutawan yang best…Mereka ni dah mempunyai pendapatan stabil 5- 6 angka sebulan dengan bisnes Shaklee…memang sangat teruja! Sebab kesemua Masters ni tak lokek untuk berkongsi pengalaman mereka sepanjang perjalanan menuju Master Coordinator…yelah, kalau nk dapat kejayaan tu, perlu tempuh kesusahan dan kepayahan..bak kata Master Ruziah: “Tiada kata-kata keluh kesah oleh orang yang berjaya….kecuali keringat yang mengalir”….

Banyak lagi kata-kata motivasi yang dikongsikan oleh insan-insan berjaya ni termsuklah daripada PRESIDENTIAL MASTER SHAREEZA HASHIM….beliau kini telah menjana pendapatan 6-angka denga Shaklee =)…tak lupa juga tips-tips on marketing yang dikongsikan oleh mereka….Klau nak tahu apa dan bagaimana untuk menjana pendapatan dengan Shaklee, jom sertai kami! InshaAllah tak akan menyesal….Alhamdulillah, hari yang sangat padat dan sangat memberi motivasi…ok, jom kita layan gambar…

IMG-20130907-WA0050_wm

8 orang Master Coordinator daripada Jutawan yang hebat

IMG_20130907_153119_wm

Suasana ketika sesi Sharing From Master

IMG_20130907_153209_wm

Sesi  Q&A oleh Abah Jutawan (PM Nazri)

IMG-20130907-WA0086_wm

 

Diberi peluang untuk sharing tentang Apa Keistimewaan Shaklee

IMG_20130907_123946_wmIMG-20130907-WA0098_wm

Bergambar kenangan dengan sebahagian anak cucu Inspirasi Jutawan yang hadir

IMG-20130907-WA0059_wm

Sebelum balik, makan kek special bertemakan Ladang Epal

Sememangnya salah satu sebab saya sanggup turun ke Paka adalah untuk bertemu dengan anak cucu yang meenetap si Paka…memang berbaloi sebab masing-masing gembira dan termotivasi setelah sesi tersebut….masing-masing terus bersemangat untuk mengorak llangkah lebih jauh dalam Shaklee….saya pun tumpang gembira…balik pun rasa sungguh bersemangat untuk membantu mereka menjana pendapatan dengan Shaklee…pendek kata, balik tu senyum lebar je….sebelum balik, sempat lagi bergambar kenangan dengan mama tersayang, PM Cery…semoga aura terus kekal meresap di dalam diri…dan semoga lebih ramai insan mendapat kebaikan dengan Shaklee…

IMG_20130907_171701_wm

PM Cery dan Master -To-Be Dila Roslan =)

Berminat untuk menyertai kami? Jangan segan silu untuk hubungi saya bagi mendapat maklumat lanjut…

Dila Roslan 0133704341

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

keen~

|

simple.. boleh cuba ni.. ^_^

mama

|

ngeri juga gmbr keputihan tu.tp benar..

Dieyna

|

ESP yang mengagumkan…

%d bloggers like this: